ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Νάρκη Μπαλτάκου απειλεί την κυβέρνηση


Νάρκη Μπαλτάκου απειλεί την κυβέρνηση

 Σε θρυαλλίδα εξελίξεων στην κυβέρνηση, στο εσωκομματικό μέτωπο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό αναδεικνύεται η υπόθεση με το video του Ηλία Κασιδιάρη, που αποκαλύπτει συνομιλία με τον γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθώντας να σβήσει τις φωτιές που άναψε η δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού από την Χρυσή Αυγή απομακρύνει τον στενό του συνεργάτη. Οι αντιδράσεις όμως από το ΠΑΣΟΚ  εντείνονται καθώς τα όσα αποκαλύπτει ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνομιλία του με τον Ηλία κασιδιάρη πλήττουν το κύρος της κυβέρνησης και εκθέτει τη χώρα διεθνώς, την ημέρα διεξαγωγής του Ecofin στα πλαίσια της Ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.
Οι εσωκομματικές και ενδοκυβερνητικές πιέσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά για επίσπευση του ανασχηματισμού εντείνονται, οι πολιτικές και παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκονται σε έξαρση και ο χρόνος προς τις εκλογές μετράει αντίστροφα.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης σε αυτή τη χρονική συγκυρία επικαλύπτει την επικοινωνιακή φιέστα της κυβέρνησης και το οικονομικό success story και ξαναβάζει, κυριολεκτικά από το παράθυρο, τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά στο παιχνίδι.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες καθώς η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να αφήσει ανεκμετάλλευτο αυτό το πολιτικό ατόπημα, καθώς πλέον στοχοποιείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 
Ήδη οι εμπλεκόμενοι υπουργοί έχουν αρνηθεί τα όσα υποστηρίζει ο Τάκης Μπαλτάκος αλλά φευ, η επικοινωνιακή ζημιά έχει γίνει.
Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου και η ομάδα διαχείρισης κρίσεων, υπό τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, συνεδριάζουν ήδη προσπαθώντας να αποτιμήσουν τη ζημιά σε πολιτικούς και επικοινωνιακούς όρους. Παράλληλα αναζητούν λύσεις από το νομικό οπλοστάσιο ώστε να μην ανακύψει θέμα παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης και να υποβαθμιστούν τα λεγόμενα του Τάκη Μπαλτάκου.
Αν και το video δεν έχει νομική ισχύ, εν τούτοις αποτελεί βάση για την αλλαγή των ισορροπιών, ενώ η κυβέρνηση και οι διώκτες της Χρυσής Αυγής χάνουν τη μάχη των εντυπώσεων. Παράλληλα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο. 
Ενόψει μάλιστα των διπλών εκλογών απειλείται πλέον η ανάδειξή της ακροδεξιάς σε ρυθμιστικό παράγοντα των πολιτικών εξελίξεων, με άγνωστες συνέπειες και διαστάσεις.
 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: