ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.14

Προδομένος αισθάνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ρουφιάνοι οι χρυσαυγίτες»Ρουφιάνους αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τους χρυσαυγίτες, εμφανώς εκνευρισμένος για τις αποκαλύψεις περί υπογείων σχέσεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Και έχει απόλυτο δίκιο σ' αυτό, γιατί ποτέ δεν αποκαλείς ρουφιάνο αυτόν που εξαρχής θεωρείς αντίπαλο ή εχθρό σου, γιατί με αυτόν είσαι ούτως ή άλλως σε πόλεμο και είναι αυτονόητο ότι ο ρόλος του είναι να σε βλάψει καθ' οιονδήποτε τρόπο. Για παράδειγμα, ποτέ στην Κατοχή δεν αποκάλεσαν...
ρουφιάνους τους Γερμανούς κατακτητές.

Ρουφιάνους αποκαλείς αυτούς με τους οποίους ανήκεις στον ίδιο χώρο, συναναστρέφεσαι και έχεις αλισβερίσια μαζί τους και χαίρουν της εμπιστοσύνης σου, αλλά ξαφνικά, για ιδιοτελείς συνήθως σκοπούς, σε προδίδουν στον εχθρό.

Οπότε δεν μας λέει και τίποτα καινούριο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απλά επιβεβαιώνει με τον τρόπο του αυτό που όλοι ξέραμε και που εντέλει πιστοποιήθηκε περίτρανα με το βίντεο του Μπαλτάκου.

Από jungle-report

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει ο καρατζαφερης για εσενα ρε αδωνι??? καλυτερα ρουφιανος παρα καραγκιοζης σαν εσενα που ελεγες να σου φυλαξουν κασσετες με τις μαλακιες που ελεγες οτι δεν πας με τιποτα ΝΔ γελοιε. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα .

Παναγιώτης Τασιόπουλος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης συνέντευξη 3,5 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο 1 λεπτό.
http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος Παναγιώτης
https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει όλους.
O επαγγελματίας οφείλει 450 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ!
Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
Τώρα:
ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ