ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Ο Σαμαράς παριστάνει τον ηλίθιο ή είναι;


Από αναγνώστες (Ρεσάλτο)
Ο Γενικός Γραμματέας της εθνοσωτηρίου Κυβερνήσεως επί λέξει(!) ομολογεί σε βιντεοσκοπημένο τεκμήριο ότι επί ημερών Σαμαρά η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί (λες και λειτουργεί τους τελευταίους δύο αιώνες, αλλά τέλος πάντων) κι η καλαματιανή ακροδεξιάτζα το μόνο που βγαίνει και λέει (και μάλιστα παρασκηνιακά κι ούτε καν επίσημα) είναι: 
"αν αληθεύουν όλα αυτά τότε δεν έχει καμία θέση στην Κυβέρνηση"!!!! 


Μα, καλαματιανή ακροδεξιάτζα μου, αν αληθεύουν όλα αυτά -και αληθεύουν γιατί τα λέει ο ίδιος ο παρατρεχάμενος σού αντικομμουνιστής Γενικός Γραμματεύς σου σε βίντεο που καταγράφει έτερος ακροδεξιάτζας- τότε εκείνος που δεν έχει θέση στην Κυβέρνηση είσαι εσύ. 

Εκτός κι αν είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια: