ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Άνευ άρτου… πορνοθεάματα, ντάλα μεσημέρι χθες — «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ…»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2 δημητρη μου  — Μου το έστειλε ο «Γ.Δ.» και μέχρι να πάρω χαμπάρι… νύχτωσα!!!
— Μοιάζει ολίγο και με πρωταπριλιάτικο αστείο. Την ταινία «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ» σχεδόν όλοι την έχουμε δει και δύο και τρεις φορές, «δυστυχώς» άνευ τσόντας, καθότι πρόκειται για οικογενειακή κλασική ταινία.
— Χθες η χουντοτηλεόραση του υιού ΚΑΨΗ — 
ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ — ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, στις 4.30′ μετά το μεσημέρι, είχε την «οικογενειακή» ταινία «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ» αλλά όχι όπως την ξέραμε… Η Χούντα ΚΑΨΗ — ΚΕΔΙΚ-ΟΓΛΟΥ — ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, την είχε εμπλουτίσει με οφθαλμόλουτρο, ενώ έξω στους δρόμους, υπήρχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ… ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!
— Δεν είναι θέμα πουριτανισμού…. Είναι θέμα ΣΑΠΙΛΑΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ συνειδήσεων…. Παιδιά 5, 6, 7, 8 χρονών ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να δέχονται ΥΠΟΥΛΕΣ επιρροές εκφυλισμού, σε ώρες που κανείς δεν το περιμένει, σε ταινία που κανένας στο παρελθόν δεν είχε ξαναδεί περιεχόμενο πορνό!!!!!
— Και το κάνουν αυτό, αυτοί που χρηματοδοτούν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΚΟ δήθεν προστασίας των ανηλίκων…. Τι ανηλίκων???…. ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ…..
— Στην αρχή, με μόνο τις γυμνές φωτογραφίες που παρέλαβα, δεν κατάλαβα και ζήτησα εξηγήσεις και σήμερα πρωί-πρωί, έπεσα ξερός από το παρακάτω κείμενο του «Γ.Δ.»
=== «ΟΧΙ ….ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ  ΤΑΙΝΙΑΣ!!!
ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ….ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ -ΠΑΛΙΑ- ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΑ ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ !!!
ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ….ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ!!!
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΧΡΗΣΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝΕ ΜΑΖΈΨΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Τ.…!!!!Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΡΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ(;;;;) ….ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΕΤΑΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΚΟΠ !
ΤΩΡΑ Θ΄ΑΝΑΣΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΘΕΙΑ» ΤΟΥ ….ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ….ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΓΟΥΡΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ  ….ΣΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ….ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ψ… ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ….ΑΣΤΕΙΕΎΟΜΑΙ! 
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑΡΜΕΝΗΔΩΝ» ….ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΚΟΠ  ….ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ «ΑΓΚΟΠ-ΓΚΑΦΑΤΖΗ»  ΕΧΟΥΝ ….ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ(;) ….ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. [Γ.Δ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: