ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Ποιος είναι ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου;


ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, 
ΙΑΤΡΟΣ, 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» 
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 
των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2014

Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον Αντι-Μμημονιακό αγώνα με :

1.Την κατάθεση τον Μάιο του 2010 μήνυσης γιαεσχάτη προδοσία κατά του Κάρολου Παπούλια και των βουλευτών-υπουργών της Κυβέρνησης του ΓΑΠ που ψήφισαν το Μνημόνιο του 2010.

2.Αποκάλυψε ότι η δικογραφία του σκανδάλουSiemens βρίσκεται αυτούσια στην Ελληνική Βουλή από το 2010! Κι ότι οι έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων το αποκρύβουν.

3.Συμμετείχε μαχητικά στις διαδηλώσεις και τον εμφύλιο σπαραγμό στο Σύνταγμα τον Ιούλιο και Οκτώβριο του 2011 και του Φεβρουαρίου του 2012.

4.Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία δύο φορές για την αντιστασιακή του αυτή δράση, αθωούμενος και τις δύο φορές.

5.Το 2013 μήνυσε τον Ευ. Βενιζέλο και Κατασκοπεία και Παραβίαση Μυστικών του Κράτους. Και η μήνυση αυτή διαβιβάστηκε την Βουλή (αρ.86 Συντ.).

6.Το 2012 συμμετέσχε στις εθνικές εκλογές στην Β` Αθηνών με τους ΑΝΕΛ. Από το 2013 άρχισε έναν απηνή πόλεμο κατά των τραπεζών βοηθώντας ουσιαστικά 100άδες χιλιάδες ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

7.Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε, στοιχειοθέτησε και κατέθεσε σχετική μελέτη και μήνυση στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, το μέγιστο έγκλημα της παράνομης δικαστικής απαίτησης από τις τράπεζες των κόκκινων δανείων, παρόλο που αυτές έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί (αποζημιωθεί) για τα δάνεια αυτά με 50 δις. με χρήματα του ελληνικού λαού.

8.Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε ότι η Eurobank δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε τελικά από το ΤΧΣ, με αποτέλεσμα το υφιστάμενο ΔΣ αυτής, όπως και όλες οι δικαστικές της πράξεις να είναι άκυρες! (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, διαταγές πληρωμής).Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν τελικά από την ελληνική βουλή προσφάτως, συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

9.Πρώτος αποκάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο της πώλησης της ΑΤΕ στην Πειραιώς, το οποίο έχει παραπέμψει επίσης στην δικαιοσύνη με σχετική μήνυση.

10.Πρώτος, ξεσήκωσε όλους τους αγρότες να μην πληρώσουν τα δάνειά των στην υπό-εκκαθάριση ΑΤΕ, γιατί η τελευταία έχει αποζημιωθεί για τα δάνειά των με 7.5 δις. του ελληνικού λαού.

11.Πρώτος αποκάλυψε και τα δικαστήρια έκριναν στην συνέχεια αμετάκλητα, ότι οι Υποθήκες της ΑΤΕ από το 1992 κι εντεύθεν είναι άκυρες.

12.Πρώτος μελέτησε και δημοσίευσε ένα επαναστατικό μοντέλο για μια νέα Αναπτυξιακή Αγροτική Τράπεζα.

13.Έχει γράψει πολλά βιβλία (αισθητικής, τέχνης, μαθηματικών, ιατρικής) και δύο πολιτικά βιβλία, τα «Δάκρυα της Έλλης» και «Ορχούμαι την Οργήν». Έχει δημοσιεύσει 100άδες άρθρων, πολιτικού, οικονομικού και νομικού περιεχομένου κατά των Μνημονίων και Κατοχής της χώρας.

Ο Αγωνιστής Δημήτριος Αντωνίου
Ζητά την Ψήφο σας στις ερχόμενες Ευρωεκλογές του 2014, όχι γι αυτά που έχει κάνει, αλλά για να μπορέσει να κάνει αυτά που μπορεί και δεν έχει κάνει…για όλους μας και για την συνείδησή του. 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε το 1954 στις Λιβανάτες Φθιώτιδας και ζεί στην Χαλκίδα.Είναι γενικός χειρουργός-ογκολόγος, Αριστούχος Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Πτυχιούχος του Βασιλικού Κολεγίου Αγγλίας (FRCS), έχει Master στα Ανώτατα Μαθηματικά από το Παν/μιο Auckland της Ν. Ζηλανδίας, Πτυχιούχος Φιλοσοφίας του Κολεγίου Όξφόρδης Αγγλίας, υποψήφιος διδάκτωρ Κβαντικής Φυσικής και φοιτητής του Ανοιχτού Παν/μίου στον Ευρωπαικό Πολιτισμό.
Που θα τον βρείτε:
http://zoidosia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_12.html
(To Eυραπαικό Πολιτικό Πρόγραμμά μας)http://issuu.com/ellopia/docs/elpida_politeias
(οι αρχές του κόμματος). http://elpida-politeias.gr/
www.zoidosia.blogspot.com www.zoidosia.blogspot.com.
Email: epivetta@otenet.gr,
τηλ.: +30-22210-62743
κιν: 698-4159243

Δεν υπάρχουν σχόλια: