ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Ομολογία ΣΟΚ: «Ευθύνομαι εγώ μαζί με άλλους 9 υπαλλήλους για τον θάνατο του Καρέλι»

Καρελι
Να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του αποπειράθηκε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών Χάρης Κονσολίδης, ο οποίος φέρεται ότι «έσπασε» κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισής του από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., κατά την οποία ομολόγησε τη συμμετοχή του στα βασανιστήρια του Ιλία Καρέλι!
«Είναι δεδομένο ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει και η Αστυνομία τον κατέβασε από το μπαλκόνι την τελευταία στιγμή. Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του νοσοκομείου Σερρών με εισαγγελική παραγγελία. Είχε ζητήσει από τη γυναίκα του να πάρει τα παιδιά τους και να φύγει από το σπίτι και όταν πια είχαν απομακρυνθεί, της τηλεφώνησε ζητώντας της να τον συγχωρέσει. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο Χάρης ήταν σε κατάσταση αμόκ!» είπε χαρακτηριστικά ο αρχιφύλακας και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος έκανε λόγο για πλήρη κατάρρευση του προέδρου των σωφρονιστικών Νιγρίτας.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο Χάρης Κονσολίδης φέρεται ότι ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο Ιλία Καρέλι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον ίδιο και ακόμα εννέα σωφρονιστικούς όταν έφτασε στο κατάστημα κράτησης της Νιγρίτας. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Αραβαντινό, την ομολογία Κονσολίδη επιβεβαίωσαν ακόμα δύο σωφρονιστικοί, οι οποίοι δεν θέλησαν να κατονομάσουν άλλους εμπλεκομένους. Οι υπόλοιποι επτά αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή στον βασανισμό του Αλβανού βαρυποινίτη ως αντίποινα για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Στο μεταξύ, «κηλίδες αίματος» εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα «ψυγείο» όπου κρατήθηκε ο 42χρονος Καρέλι, οι οποίες δεν σβήστηκαν παρά το γεγονός ότι ο χώρος καθαρίστηκε με νερό από κρατούμενο.
Παρά τα όσα ήρθαν στο φως, η Ενωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Σερρών επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «κατ’ επανάληψη τις τελευταίες ημέρες αναπαράγονται αναληθείς και ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι και με τον καταλογισμό ευθυνών προσδιορίζοντας τυχόν εμπλεκομένους».

Στην ανακρίτρια Σερρών η δικογραφία για τον θάνατο του βαρυποινίτη

Ηλεκτρισμένο παραμένει το κλίμα στις φυλακές Νιγρίτας, την ώρα που η έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι περνά στα χέρια της ανακρίτριας Σερρών. Η δικαστική λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετά προσεκτικά όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης που θα φέρουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ενώπιον των ποινικών ευθυνών τους.
Δεκατέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι, κατά περίπτωση, με το βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τα κακουργήματα της διακεκριμένης περίπτωσης βασανιστηρίων που επέφεραν τον θάνατο και άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, βασανιστήρια από κοινού και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού καθώς και τα πλημμελήματα της υπόθαλψης εγκληματία κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της παράνομης εισαγωγής όπλων σε φυλακή. Οι διώξεις στρέφονται ακόμη σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων του Μαλανδρίνου και αστυνομικών του Α.Τ. Ιτέας, χωρίς ωστόσο να έχουν μέχρι στιγμής προσωποποιηθεί.
Την ίδια ώρα, σε δύο «στρατόπεδα» φέρεται ότι έχουν χωριστεί σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί, με τους πρώτους να κατηγορούν τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων -που διενήργησαν την προανάκριση- ότι μεροληπτούν εναντίον τους καταγγέλλοντας έντονη ψυχολογική πίεση προκειμένου να αποσπάσουν ομολογίες.

Νέα πρόκληση από αλβανικές ιστοσελίδες

Εξακολουθούν να προκαλούν οι ενημερωτικές ιστοσελίδες της Αλβανίας, που ισχυρίζονται ότι μέσα στον πανικό που ακολούθησε τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργου Τσιρώνη και τη σύλληψή του, ο Ιλία Καρέλι κατάφερε να στείλει… μακροσκελέστατα SMS (!) στον εξάδελφό του, στα οποία φέρεται να περιγράφει πώς και γιατί σκότωσε τον άτυχο σωφρονιστικό και να προαναγγέλλει τον θάνατό του!
Ο 42χρονος βαρυποινίτης φέρεται ότι ισχυριζόταν πως είχε «λαδώσει» τον Τσιρώνη για να εξασφαλίσει άδεια, την οποία δεν πήρε: «Ο φύλακας που του έδωσα 60.000 ευρώ για να μου δώσει τρεις ημέρες άδεια, τον σκότωσα κατά λάθος. Είχα ένα κουτάλι που το είχα σαν μαχαίρι. Εγώ τον χτύπησα για να τον τρομάξω, αλλά τον χτύπησα σοβαρά και πέθανε. Εμένα τώρα θα με σκοτώσουν, δεν θα με αφήσουν ζωντανό…» γράφει το υποτιθέμενο τελευταίο μήνυμα που έστειλε.
Η ιστοσελίδα Balkanweb δημοσιεύει και προηγούμενο μήνυμά του, στο οποίο διηγείται ότι υπέστη βασανιστήρια από τους σωφρονιστικούς. Ομως δεν εξηγεί πώς άφησαν κινητό στα χέρια του βαρυποινίτη, την ώρα μάλιστα που είχε σκοτώσει τον συνάδελφό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: