ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Στην περίφημη τάξη του '71 στο Κολλέγιο: Το δεξί χέρι του Σαμαρά που δεν θέλει συμμαθητή του, εκδότη, στο ευρωψηφοδέλτιο

Στην περίφημη τάξη του '71 στο Κολλέγιο: Το δεξί χέρι του Σαμαρά που δεν θέλει συμμαθητή του, εκδότη, στο ευρωψηφοδέλτιο
Αντρες που σήμερα κυριαρχούν στην πολιτική, εκδοτική και επιχειρηματική ζωή του τόπου ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο. Πρόκειται για τις τάξεις που αποφοίτησαν γύρω στο 1971  και δεν δημιούργησαν μόνο φιλίες αλλά και ... ισχυρές αποστάσεις. Χρύσανθος Λαζαρίδης, Παντελής Καψής, Γιώργος Κύρτσος, Γιώργος Καμίνης, Ανδρέας Ροσσώνης είναι μερικά από τα ονόματα.

Γράφει γλαφυρά η Σίβυλλα στο Βήμα:
«Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού βρισκόταν στην ίδια τάξη στο Κολλέγιο Αθηνών με τον Υφυπουργό Δημόσιας Τηλεόρασης και υποψήφιο ευρωβουλευτή με την «Ελιά» Παντελή Καψή, όπως επίσης και τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη (ίδια τάξη, ίδιο τμήμα-κοντινά θρανία).  Ο Χρύσανθος ήταν άριστος μαθητής . Άριστος μαθητής και πολύ άτακτο αγόρι. Έξυπνος, ετοιμόλογος και πλακατζής. Ο Λαζαρίδης έστηνε τέτοιες πλάκες που έφερνε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση όχι μόνο τους καθηγητές του αλλά και τον καλόβουλο πάντα μπαμπά του. Μία φορά θυμάται συμμαθητής του ο οποίος βρισκόταν στο πλούσιο τραπέζι του επιχειρηματία, ο Χρύσανθος είχε σκαρφαλώσει σε ένα ψηλό δένδρο του Κολλεγίου. Οι καθηγητές και συμμαθητές του μαζεύτηκαν από κάτω και τον παρακαλούσαν να κατέβει.

Η Σίφνος και ο Ροσσώνης
Ο μικρός Λαζαρίδης αισθανόταν όμως υπέροχα εκεί πάνω. Του άρεσε μάλλον να… βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Οι σχέσεις του με τους δύο συμμαθητές του Καμίνη και Καψή (ήταν σίγουρα πιο ήσυχα παιδιά τα χρόνια του σχολείου) είναι τυπικές. Δεν κάνουν παρέα (αντίθετα οι κύριοι Καψής και Καμίνης έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους). Πριν μερικά χρόνια  ο Λαζαρίδης είχε συναντήσει στην Σίφνο τον επίσης συμμαθητή του, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο των οπλικών συστημάτων Ανδρέα Ροσσώνη (σύζυγο της ξαδέρφης του τέως Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου). Τότε ο κ. Ροσσώνης  ήταν ένας μάλλον άγνωστος επιχειρηματίας. Δεν είχε ακόμα ξεσπάσει ο θόρυβος της λίστας Λαγκάρντ.
Για όσους πάντως δεν γνωρίζουν ο κ.Λαζαρίδης πίσω από τα αυστηρά, μυωπικά γυαλιά του παραμένει ένας άνθρωπος με τρελό, ανατρεπτικό χιούμορ…

Χιούμορ…
Τρελό ανατρεπτικό χιούμορ διαθέτει και ο Γιώργος Κύρτσος, τον οποίο δημοσιεύματα φέρουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον κ.Λαζαρίδη. Ο υποψήφιος (σύμφωνα με πληροφορίες) για την Ευρωβουλή με την Ν.Δ. εκδότης φοιτούσε σε μεγαλύτερη τάξη από τον Λαζαρίδη. Γνωρίζονται πολλά χρόνια, μέχρι πρότινος όμως δεν είχαν καμία σχέση. Ο κ. Λαζαρίδης στην διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ήταν «Ρηγάς», ο κ. Κύρτσος μέλος του Κ.Κ.Ε. (όταν σπούδαζε στο “London School of Economics”). Οι φήμες  λένε ότι ο κ. Λαζαρίδης δεν συμφωνούσε γύρω από την συμμετοχή Κύρτσου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ποιος ξέρει τι περνάει από το μυαλό του μυστακοφόρου Συμβούλου του Πρωθυπουργού…
Αποδείξεις και ονόματα

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε τα ονόματα αυτών που βρίσκονταν στην «περίφημη» τάξη μαζί με τον κ. Γ. Κύρτσο. Οι περισσότεροι αποφοίτησαν το 1971 (με εξαίρεση τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αναγκάστηκε να ακολουθήσει μέλη της οικογενείας του στο εξωτερικό).
Ανάμεσά τους οι κ.κ  Γιώργος Αγουρίδης, Πέτρος Δούκας, Παναγής Καρέλλας, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Νίκος Μανωλόπουλος, Ντόρης Μαργέλλος, Ντίνος Μαρτίνος, Γιάννης Μηλιός, Νίκος Νανόπουλος, Ανδρέας Πατεράκης, Μιχάλης Πετζετάκης, Γιώργος Σαλονίκης, Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Τσαντίλης κ.α.


.iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: