ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Το βίντεο Μπαλτάκου επιδείνωσε την ήδη δύσκολη θέση Σαμαρά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Οι πρωθυπουργικές βλέψεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια είναι το δεύτερο θύμα των αποκαλύψεων του καρατομηθέντος γ.γ. της κυβέρνησης
Βίαιη παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό αποτέλεσε η προβολή στο Διαδίκτυο του βίντεο με τον αποκαλυπτικό από πολλές πλευρές διάλογο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον ήδη καρατομηθέντα (και τύποις παραιτηθέντα) γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και επιστήθιο από δεκαετιών φίλο του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκο. Δύο είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την υπόθεση αυτή. Ο πρώτος είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δεν είναι μόνο ότι η υπόθεση Μπαλτάκου τίναξε κυριολεκτικά στον αέρα την προσεκτικά ενορχηστρωμένη προπαγανδιστική επιχείρηση της κυβέρνησης, με την αμέριστη υποστήριξη της ευρωπαϊκής Δεξιάς και τους επαίνους των κορυφαίων του Eurogroup της Αθήνας, εν όψει των ευρωεκλογών. Αυτό είναι το λιγότερο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Το σημαντικότερο είναι η πλήρης καταρράκωση της εικόνας του πρωθυπουργού ως «πρωτομάχου» στον αγώνα κατά της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής. Ο χρόνος δημοσιοποίησης του βίντεο ήταν αριστοτεχνικά επιλεγμένος – με τους υπουργούς Οικονομικών και των 28 χωρών της ΕΕ στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του Ecofin ώστε η αποκάλυψη να προσλάβει τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα! Οι 28 υπουργοί και οι συνεργάτες τους παρόντες στην Αθήνα ώστε να ζήσουν από πρώτο χέρι την πολιτική θύελλα που ξέσπασε και να ενημερώσουν οι ίδιοι απευθείας τους πρωθυπουργούς τους, όχι οι ασήμαντοι πρεσβευτές των χωρών τους, για την πολιτική καταιγίδα που ξέσπασε στην Ελλάδα!
Ας είμαστε σοβαροί. Κανένας υπουργός δεν πιστεύει -όσους όρκους περί του αντιθέτου και αν υποθέσουμε ότι έδινε ο Τ. Μπαλτάκος- ότι είναι ποτέ δυνατόν να έχει επαφές με την ακροδεξιά ο γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου και να μην ενεργεί κατόπιν ρητής εντολής του πρωθυπουργού. Κανένας Ευρωπαίος πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πιστέψει ότι ο Τ. Μπαλτάκος έδρασε ανεξέλεγκτα. Ούτε στην… Μπουρκίνα Φάσο ή στο Ναούρου ή στο Τούβαλου δεν τα πιστεύουν αυτά οι ιθαγενείς! Η θέση της ΝΔ επιδεινώθηκε επιπροσθέτως από το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ έσπευσε να υπενθυμίσει ισχυρισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Τσούκαλη, τον οποίον ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο στην τηλεόραση του Σκάι. Κατά τον Ν. Τσούκαλη, ο Τ. Μπαλτάκος τού είχε δηλώσει ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει μαζί με τη Χρυσή Αυγή, εξουσιοδοτώντας τον μάλιστα να μεταφέρει τη δήλωσή του αυτή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
Δεδομένου ότι η ΔΗΜΑΡ ανήκει πλέον στην ευρωσοσιαλιστική ομάδα, όπως και το ΠΑΣΟΚ, όλοι οι ευρωσοσιαλιστές είναι επισήμως ενημερωμένοι για τη δήλωση του γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά να συγκυβερνήσει με την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, αν παραστεί ανάγκη. Το πλήγμα κατά του ίδιου του προσώπου του πρωθυπουργού από τις δηλώσεις Μπαλτάκου που έχουν μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί, είναι ανεπανόρθωτο. Αυτό όμως έχει πολιτικές, αλλά πιθανότατα και εκλογικές συνέπειες για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Ηταν που ήταν στα μαύρα της τα χάλια η εκλογική απήχηση της ΝΔ, το βίντεο Μπαλτάκου ήρθε και έκανε ακόμα δυσχερέστερη την εκλογική της θέση. Δεν αποκλείεται καθόλου, από εκλογική σκοπιά, το βίντεο Μπαλτάκου να αποδειχθεί το τελειωτικό χτύπημα για την έκταση της ήττας της ΝΔ στις ευρωεκλογές, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς μόνο οι κάλπες θα το καταδείξουν πέραν πάσης αμφισβητήσεως. Ο δεύτερος χαμένος είναι οι πρωθυπουργικές βλέψεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια για τη μετά Σαμαρά εποχή, η οποία μπορεί να αρχίσει πολύ σύντομα.
Οσο υπάρχει η ΝΔ ως κόμμα, είναι πολύ δύσκολο να γίνει ο Ν. Δένδιας πρωθυπουργός μετά τα όσα είπε ο Μπαλτάκος στον Κασιδιάρη: «Πήρε (σ.σ.: ο Αντ. Σαμαράς) τους άλλους δύο και τους γαμ… τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια. ?Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστηκα!?. Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι ?Τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!? και την άλλη μέρα βγαίνετε (σ.σ.: από τη φυλακή) εσείς», ακούγεται να λέει επί λέξει ο Τ. Μπαλτάκος στο διαβόητο πλέον βίντεο.
Οι μέχρι τη δημοσιοποίηση του βίντεο πρωθυπουργικές βλέψεις του Ν. Δένδια δεν ήταν καθόλου αβάσιμες. Χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης των κορυφαίων κύκλων του οικονομικού κατεστημένου και διατηρεί άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ενώ κακές είναι οι σχέσεις του με τη Γερμανία. Θα μπορούσε άριστα να είναι ο ηγέτης μιας ελληνικής Δεξιάς που στρέφεται προς τις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας την υποταγή στο Βερολίνο και ίσως ακολουθώντας μια πολιτική όχι τόσο ακραίας λιτότητας, παρόλο που ο ίδιος προσωπικά είναι εξίσου σκληρός δεξιός με τον Σαμαρά. Αυτές οι βλέψεις, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Τασιόπουλος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης συνέντευξη 3,5 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο 1 λεπτό.
http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος Παναγιώτης
https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει όλους.
O επαγγελματίας οφείλει 450 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ!
Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
Τώρα:
ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ