ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Ρουπακιώτης: Διώξεις με πολιτική σκοπιμότητα και πιέσεις ξένων κέντρων! - «Όσοι απομονώνουν το θέμα στο πρόσωπο του Μπαλτάκου επιδιώκουν να υποβαθμίσουν το ζήτημα»



Οι επιλογές του Μπαλτάκου δεν ήταν προσωπικές, αλλά συλλογικές πολιτικές της κυβέρνησης, δηλώνει στο TPP ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης
Η δήλωση του κ. Α.Ρουπακιώτη στη Βασιλική Σιούτη και το ThePressProject:
«Δεν πρόκειται για θέμα Μπαλτάκου, αλλά για δέσμη ιδεών εγκαταστημένες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που παράγουν πολιτικές επιλογές σε ότι αφορά τη λειτουργία των θεσμών και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όσοι απομονώνουν το θέμα στο πρόσωπο του Μπαλτάκου επιδιώκουν να υποβαθμίσουν το ζήτημα και παριστάνουν πως αγνοούν ότι δεν πρόκειται για προσωπικές επιλογές, αλλά για συλλογικές πολιτικές επιλογές.
Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής έπρεπε να γίνει με βάση το χαρακτήρα της ως οργάνωση που αμφισβητεί το Σύνταγμα, τη λειτουργία των θεσμών και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αντ’ αυτού η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε μέρος ενός πολιτικού παιγνίου με τη σύλληψη αν κερδίζουν ή χάνουν ψήφους από τον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. ...
Και ένα ερώτημα: Το αντιρατσιστικό κατατέθηκε από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όταν η Ν.Δ έκανε πίσω. Γιατί η κυβέρνηση στη συνέχεια το εγκατέλειψε μεσοστρατίς;»

Ρουπακιώτης: Διώξεις με πολιτική σκοπιμότητα και πιέσεις ξένων κέντρων! 
Εκτίθεται επαναλαμβανόμενα και ανεπανόρθωτα η συγκυβέρνηση του Μνημονίου από τις αποκαλύψεις, σχετικά με τα κίνητρα γύρω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ήδη πολλοί έγκριτοι νομικοί έχουν κατακεραυνώσει την κυβέρνηση για τις πολιτικές διώξεις που έχουν ασκήσει εναντίον της μοναδικής αντιπολίτευσης σε αυτό τον τόπο, όμως δεν είναι μόνοι, αφού πλέον και πολιτικοί αρχίζουν και λένε κάποια πράγματα, υπό το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης που δεν τολμούν να "βγάλουν στον αέρα" οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.
Ένας από αυτούς είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, ο οποίος έχει δώσει πολλάκις διαπιστευτήρια αντιχρυσαυγιτισμού και έχει, επίσης πολλάκις, απασχολήσει την αρθρογραφία μας, λόγω των επιδόσεων του ως υπουργός. Ο Ρουπακιώτης, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μίλησε σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας πλήρως τα πολιτικά κίνητρα της κυβερνήσεως, να προχωρήσει σε αυτή την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική δίωξη πολιτικών αντιπάλων της.
Όπως το έθεσε, «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο», ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο ποιοι έδωσαν την διαταγή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δηλώσεις του δείχνουν και την υποτακτικότητα Σαμαρά απέναντι στους εντολείς του. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Οι ευρωπαίοι «εταίροι», σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη, επίσης έπαιξαν τον ρόλο τους, αφού πέραν της επιβολής του μνημονίου και της καταστροφής του τόπου, πίεσαν αφόρητα και για την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για να υποταχθεί ο Ελληνικός Λαός σε αυτούς που τον εχθρεύονται και θέλουν την καταστροφή του. Όπως είπε ο κ. Ρουπακιώτης: «Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;».
Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και επιπλέον εκπορευόμενες από ξένα κέντρα εξουσίας εχθρικά απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: