ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Έτοιμο το σκηνικό για κυβέρνηση ΝΔ - ΧΑ



Το συστημικό κατεστημένο προετοίμασε το έδαφος με την επιστράτευση Μπαλτάκου και την ολοκλήρωση της "καθαγίασης" της Χρυσής Αυγής


Οι 58 διαλύθηκαν γρήγορα, η ελιά μαράθηκε, το ποτάμι είναι έτοιμο να στερέψει. Το τελευταίο χαρτί που απέμεινε στο συστημικό κατεστημένο είναι η Χρυσή Αυγή που ήταν στην εφεδρεία για παν ενδεχόμενο. Είχε ήδη ξεκινήσει μια επιχείρηση "ρετουσαρίσματος" της ΧΑ από τα συστημικά μίντια, μετά τη δολοφονία Φύσσα και τις συλλήψεις βασικών στελεχών.[http://failedevolution.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html]

Η σκληροπυρηνική ρητορική Μιχαλολιάκου και η επιμονή του να χαιρετάει ναζιστικά λέγοντας ότι "αυτά τα χέρια είναι καθαρά", ήταν κάτι που προκαλούσε αποστροφή και η Ελληνική κοινωνία δεν θα μπορούσε να χωνέψει τότε, μια πιθανή συνεργασία ΝΔ-ΧΑ με ευκολία, κάτι που ίσως είχε αποβεί μοιραίο για την ίδια τη ΝΔ, καθώς θα είχε σημαντικές διαρροές μετριοπαθών ψηφοφόρων από τον βασικό της κορμό.

Το συστημικό κατεστημένο αφού είδε ότι μάλλον δεν του βγαίνει το κόλπο με τα "φρέσκα" νεοφιλελεύθερα κόμματα που ντύθηκαν με την προβιά της κεντροαριστεράς και ότι η ΝΔ με τον υπερβάλλοντα ζήλο της να υπηρετήσει την νεοφιλελεύθερη ατζέντα [http://failedevolution.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html], ήταν σχεδόν αδύνατο να επανακάμψει, κινδυνεύοντας να υποστεί ακόμα πιο σημαντικές απώλειες στις ευρωεκλογές, προχώρησε στη δεύτερη φάση του "ρετουσαρίσματος" της ΧΑ για να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Το έδαφος ήταν ευνοϊκό καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εσωτερικούς τριγμούς μέσα στη ΧΑ και μια σύγκρουση μεταξύ Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Ο δεύτερος φαίνεται ότι ακολουθεί μια άλλη στρατηγική, χρησιμοποιεί μια διαφορετική ρητορική και φαίνεται αρκετά πιο ευφυής από τον Μιχαλολιάκο. Οι κινήσεις του στο παρά πέντε ήταν ιδιαίτερα εύστοχες και προσεγμένες. Η εμφάνιση του βίντεο της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο και η επίκληση του δικαστηρίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην βουλή, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την απόπειρα να παρουσιαστεί μια διαφορετική εικόνα για την ΧΑ σε σχέση με αυτή που ξέραμε ως τώρα.

Επιπλέον, η επίθεση του υιού Μπαλτάκου εναντίον μελών της ΧΑ μέσα στη βουλή και η αναπαραγωγή του αντίστοιχου βίντεο (στο οποίο πάντως δεν φαίνονται οι ξυλοδαρμοί), καθώς και οι περιγραφές της βιαιοπραγίας αλλά και οι βρισιές του εναντίον των μελών της ΧΑ, εξυπηρέτησαν τέλεια την ολοκλήρωση της "καθαγίασης" της ΧΑ (ποιος θα το περίμενε ότι ο υιός του φανατικού αντικομμουνιστή Μπαλτάκου θα έδερνε χρυσαυγίτες!). Αυτοί που κάποτε έδερναν, τώρα τρώνε ξύλο και γίνονται μάρτυρες.

Πιθανόν οι κρυφές δημοσκοπήσεις να έδειξαν μια μεγαλύτερη, "μη διαχειρίσιμη" διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που η νεοφιλελεύθερη δικτατορία δεν θα μπορούσε να επιτρέψει, καθώς θα κινδύνευε να διακοπεί απότομα το πείραμα στην Ελλάδα, με ολέθριες συνέπειες για την επέκταση του στην Ευρώπη. Αν αυτό δείξουν οι ευρωεκλογές, τότε πιθανόν να δούμε και μια εσπευσμένη απόσυρση του περίφημου μπόνους των 50 εδρών, ώστε σε περίπτωση εθνικών εκλογών, να μη γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον της ΝΔ. Επιπλέον, η Αριστερά δείχνει να "τσινάει" και να μην είναι πρόθυμη προς το παρόν να υποστεί ένα αντίστοιχο "ρετουσάρισμα". [http://failedevolution.blogspot.gr/2014/01/blog-post_28.html]

Έτσι, ο στόχος είναι μια πιθανή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΧΑ και άλλων πιθανών καλοθελητών σε περίπτωση προκήρυξης εθνικών εκλογών, έστω και με ισχνή πλειοψηφία, ώστε να ολοκληρωθεί το πείραμα. Άλλωστε, η φανατικά ταγμένη κατά της Αριστεράς ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ που σε πολλές περιπτώσεις το δηλώνει ανοιχτά (Μπαλτάκος, Γεωργιάδης κ.λ.π.) και η ΧΑ, θα έκαναν τα πάντα για να μην δουν μια Αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Ίσως να μην είναι τυχαία η δήλωση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Νίκου Τσούκαλη, ότι ο Μπαλτάκος απείλησε ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ότι αν δεν απέσυραν την πρόταση νόμου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ, η ΝΔ θα παρέμενε στην κυβέρνηση με την στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Όμως το πείραμα δεν θέλει πολύ για να ολοκληρωθεί. Μόλις ξεπουληθούν κοιτάσματα, ορυκτός πλούτος και γενικά φυσικοί πόροι στα πολυεθνικά καρτέλ και στους εγχώριους μεγαλοβαρώνους και μόλις ο κατώτατος μισθός κατρακυλήσει στα 300 ευρώ, αφού εξαφανιστεί η μικρομεσαία τάξη και επιχειρηματικότητα, το πείραμα θα είναι έτοιμο να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη. Η κυβέρνηση θα αφεθεί στην τύχη της και μια νέα πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς με ισχνή πλειοψηφία θα έχει να αντιμετωπίσει ένα τοπίο καταστροφής σε συνθήκες κόλασης. [http://failedevolution.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html] Πόσο θα μπορούσε να αντέξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: