ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Ανθ' "ημών" Μπαλτάκος (και οι "καταλληλότεροι")


Ο κ. Μπαλτάκος έγινε "διάσημος", πριν λίγες μέρες, δηλώνοντας :"Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω".
Η ουσία της "χαλαρής" συζήτησης είναι ίδιον δικτατορικών καθεστώτων:
Ο Μπαλτάκος ομολογεί ξεκάθαρα ότι όλα αυτά είναι μεθόδευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γιατί «φοβάται για τον εαυτό του» και επειδή η Χρυσή Αυγή «του κόβει απ' το να έχει προβάδισμα απ' το ΣΥΡΙΖΑ».
 Ο αμοραλισμός της αυταρχικής εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο. Αμοραλισμός= η θεώρηση κατά την οποία υποστηρίζεται ότι δεν υφίστανται ηθικές αξίες με καθολική, ενιαία, παγκόσμια αναγνωρισμένη ισχύ, ότι οι ηθικοί κανόνες αναιρούνται ή και απορρίπτονται βάσει κριτικής και ότι οι ηθικές αντιλήψεις τροποποιούνται κατά τόπο και χρόνο.
(Εμείς, τότε, κρατήσαμε αποστάσεις, ρωτώντας:Τόσο καιρό, μόνο ψέματα λένε. Τώρα, γιατί πρέπει να τους πιστέψω;)

Η επικαιρότητα συμπληρώνεται με την αποκάλυψη ότι η "μελέτη ΟΟΣΑ" που η κυβέρνηση επικαλέστηκε για να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ήταν "μελέτη ΙΟΒΕ", ενός οργανισμού φίλων της κυβέρνησης. Το γάλα, το φαρμακείο, το περίπτερο, το λεοφωρείο, το τουριστικό κατάλυμμα, οι μετοχές του ΤΧΣ, όσοι πείστηκαν να φυτέψουν φωτοβολταϊκά αντί για σπορές, όλα θυσία στο βωμό των πολυεθνικών,  μαζί με όλα τα άλλα αναγκαία άρθρα νόμου για να πάρουμε τη δόση μας δεν ήταν και τόσο αναγκαία.

Το ΤΑΙΠΕΔ παραδίδει το αεροδρόμιο του Ελληνικού στον κ. Λάτση της πληρωμένης από τον ελληνικό λαό  Εurobank . "Διαγωνισμός" με έναν διαγωνιζόμενο. (Κάπως έτσι θα πουληθεί και το δικό μας).
Η Lamda είναι μία ακόμα ζημιογόνος εταιρεία.

Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ είναι η Τράπεζα Πειραιώς. Η Τράπεζα Πειραιώς ως χρηματοπιστωτικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, μαζί με τη Citigroup δήλωσε ότι είναι συμφέρουσα η προσφορά του Λάτση.
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

- Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία καλείται η οικογένεια του θύματος να καταθέσει!

- Οι Έλληνες ο φτωχότερος λαός της  Ε.Ε.(σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής). Μεγάλη επιτυχία, η οποία, βεβαίως, συνοδεύεται με έξοδο στις αγορές και τον ερχομό Ανάπτυξης και Ευημερίας.

- Στη χώρα των εκατομμυρίων ανασφάλιστωνο Άδωνις νοσηλεύει σε μονόκλινο δωμάτιο τον αδελφό του, ως άπορο! Ο συμπολίτης κ. Σπύρος Αμπατιέλος, ως ανασφάλιστος, χρεώθηκε με 300 ευρώ και κάτι, για νοσηλεία μίας ώρας.

Οι Μελισσανίδης - Καρράς, μετά από 20 χρόνια, "τιμωρούνται" με 5 έτη φυλάκιση για λαθρεμπόριο. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 20 ευρώ την ημέρα. Δηλ. καθάρισαν με  36,500 ευρώ. Και ο ΟΠΑΠ δικός τους.

Αν δεν είναι χούντα αυτό, τότε, τι είναι;
Αντί για την κυβέρνηση, παραιτήθηκε ο κ. Μπαλτάκος.

ΥΓ: Αντ' αυτών, στην Κεφαλονιά, στην Περιφέρεια και σ' όλη την Ελλάδα, θέλουν να κυβερνήσουν οι στυλοβάτες τους. Για τη σύσταση τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων, υπάκουων και σιωπηλών. Για να μπορεί το ΤΑΙΠΕΔ να πουλά, λιμάνια, αεροδρόμια και γη, ανενόχλητο. Για να δώσουμε γη, ύδωρ και ζωές σε πετρελαιάδες και ευρωπαίες εταιρείες, με αντάλλαγμα χάντρες και καθρεφτάκια.
Για να συμβεί αυτό πρέπει, πρώτα, να ξεχάσουμε ποιοι είναι, τι έκαμαν και τι υπηρετούν, ύστερα, να ξεχάσουμε την κατάσταση μέσα στην οποία ζούμε και, τέλος, να ξεχάσουμε ποιοι φταίνε για τα χάλια μας. Με μοναδικό "επιχείρημα": Η αυτοδιοίκηση δεν έχει σχέση με αυτά. (Είναι "υπεράνω" και πέραν του κόσμου τούτου).
Πολιτικές της Λήθης και του Φαίνεσθαι και ποτέ του Είναι.
Η "σιωπή των αμνών" είναι η κραυγή των διψασμένων για δικό μας αίμα Λύκων.

"Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί". ( Κωστής Παλαμάς ).

(στις εικόνες: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: