ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ



tsipras32-95rfnftgΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικά δίκτυα, επανέλαβε τη θέση του για στημένη έξοδο της κυβέρνησης στις αγορές προκειμένου να στηριχθεί η ιστορία επιτυχίας που προπαγανδίζει.
Σε ερώτηση για τις τράπεζες ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι η καρδιά της κρίσης και τόνισε ότι η ζημία που θα προκληθεί στο δημόσιο συνιστά κακουργηματική απιστία για τα μέλη του ΤΧΣ.
Για εξεταστική επιτροπή
Στην ερώτηση αν θα υπάρξει εξεταστική επιτροπή για τα πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι θα τηρήσει την δέσμευσή του για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως φθάσαμε ως εδώ και αν από τη διαδικασία αυτή προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα θα καταλογιστούν και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.
Κατά του υπουργού Οικονομικών
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες για τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα είναι «η μεγαλύτερη αθλιότητα» και άφησε σαφείς αιχμές και για την τρόικα και για την ΕΚΤ που έχουν λόγο στην τοποθέτηση του διοικητή, αλλά και κατά του κ. Στουρνάρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως το θέμα αυτό, δηλαδή οι σχέσεις του με την τρόικα θα τον επηρεάσουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, αν τοποθετηθεί στην ΤτΕ.
Για τις δημοσκοπήσεις
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κατά την άποψή του δεν αποτελούν αντικειμενικό εργαλείο εκτίμησης γιατί μόνο το 40 με 50% απαντά και από αυτό το ποσοστό οι περισσότεροι είναι οι πλέον αποκλεισμένοι και οργισμένοι.
Ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι οι ίδιες εταιρείες τον Μάιο του 2012 έδιναν 6% στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πήγε στο 17%.
Ο κόσμος, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σίγουρα στην κυβέρνηση αλλά έχει την επιφύλαξη αν θα τα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί βομβαρδίζεται από τα «μέσα διαπλοκής» ότι αν δεν υποκύψουμε και δεν συνεχίσουμε στους μνημονιακούς μονοδρόμους, θα καταστραφούμε.
Στόχος η νίκη στις Ευρωεκλογές
Απαντώντας στο τι σημαίνει επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στόχος είναι να κερδίσουμε τις εκλογές, να είμαστε πρώτο κόμμα, έστω και με μία ψήφο.
Ωστόσο, σημείωσε, όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, να το κατανοήσουν όλοι, τόσο πιο γρήγορα θα φύγει αυτή η κυβέρνηση και θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.
Άρα, τόνισε, δεν ψηφίζουμε μόνο για ευρωβουλευτές, ψηφίζουμε για την Ελλάδα και για πρώτη φορά η αριστερά θα είναι νικήτρια. Ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «να τελειώνουμε» με την κυβέρνηση, είπε ο κ. Τσίπρας.
Η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε στρατηγικό δίλλημα
Για την ΔΗΜΑΡ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στις εκλογές του 2012 εκφράστηκε στην πράξη η ενότητα της αριστεράς, γιατί υπήρξε μετακίνηση από τα άλλα κόμματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Κουβέλης, πρόσθεσε, βρίσκονται σε στρατηγικό δίλημμα.
Όπως εξήγησε, ο κ. Κουβέλης θα πρέπει να αποφασίσει αν θα προσανατολιστεί στο να γίνει ο ίδιος χρήσιμος σε ένα πολιτικό σύστημα που πνέει τα λοίσθια στηρίζοντάς το για δεύτερη φορά ή όπως φημολογείται θα πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή θα επιλέξει να ξαναγυρίσει στην κοίτη του και να συμβάλει σε μια προοπτική ιστορική, η αριστερά να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης και να σταματήσει την καταστροφή της χώρας. Αλλά αυτό, σημείωσε, θα το απαντήσει ο ίδιος, καθώς τον αφορά και προσωπικά.
«Το ΚΚΕ μας εκπλήσσει δυσάρεστα»
Για το ΚΚΕ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «μας εκπλήσσει διαρκώς δυσάρεστα» και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το ΚΚΕ θεωρεί ότι ο εχθρός δεν είναι ο ταξικός αντίπαλος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, «με στεναχωρεί», είπε χαρακτηριστικά.
πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: