ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Υπόθεση Μπαλτάκου: Η μυθολογία του παραλογισμού…



Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και οι «παπαγάλοι» τους έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας. Έχουν γίνει καταγέλαστοι… 
Από χθες άρχισαν να ρίχνουν τα πρώτα θεμέλια της «υπεράσπισης»: Ο Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, είχε «αυτονομηθεί»!!! 
Σήμερα πάνω σ’ αυτό κινούνται οι πάντες.

Μόνο που δεν αντιλαμβάνονται ότι και αυτό το μέγα ψεύδος του πανικού τους γίνεται ορατό, σε όλον τον κόσμο και δια γυμνού οφθαλμού. 

Επιπλέον είναι ένα ψεύδος που στραπατσάρει ακόμα περισσότερο τον Σαμαρά.
 Γιατί αν ο Μπαλτάκος είχε «αυτονομηθεί» και έκανε του κεφαλιού του, αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ και μάλιστα σε σοβαρά ευαίσθητα πολιτικά ζητήματα, συνεπώς είναι διπλά και τριπλά άχρηστος και επικίνδυνος και θα πρέπει αμέσως να …αποσυρθεί. 

Και ακόμα: γνώριζαν, ότι είχε αυτονομηθεί ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, πολλά κυβερνητικά στελέχη και «παπαγαλάκια», ΚΑΙ ο πρωθυπουργός ζούσε στα …σκοτάδια!!! 

Τέτοια παραμύθια για μωρά παιδιά μας σερβίρουν τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα και οι «πόρνες» των «νταβάδων»…
 

 
Αποκαλυπτική η κομπάζουσα 
ανοησία του έμμισθου τραμούκου:
 
Χατζής: Ο Μπαλτάκος δεν εκπροσωπεί κανέναν... 
Ο ΓΓ της κυβέρνησης!!!
 

Παραμύθια που δεν μπορούν ούτε να τα «επενδύσουν» στοιχειωδώς με κάποιες πράξεις, έτσι για το θεαθήναι: Π.χ., με μια καρατόμηση και αποβολή από παντού (όχι παραίτηση) του Μπαλτάκου… 

Αν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος που διαθέτει εγκέφαλο ότι ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης είχε ανοικτή γραμμή με τη Χρυσή Αυγή, συζητούσε και συναγελαζόταν μαζί τους για ζητήματα τόσο «ευαίσθητα» που αφορούσαν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και υπουργούς του και όλα αυτά τα σοβαρά τα έκανε στο σκοτάδι από μόνος του!!! 

Και το γελοίο της υπόθεσης αποκτάει τη διάσταση του φρενοβλαβούς εμπαιγμού μας όταν όλα αυτά, όπως μας λέει ο Μπαλτάκος, τα έκανε για το καλό της παράταξης!!! 

Ποιο καλό; Να …φρενάρουν την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής και να πλατσικολογήσει εκλογικά η ΝΔ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής;;; 

Δηλαδή γι αυτό ύφαινε οικειότητες και αγκαλιές ο Μπαλτάκος με τον Κασιδιάρη; Γι αυτό έλεγε «ό,τι ήθελαν να ακούσουν»; Ήταν οι φιλίες και οι εξομολογήσεις του Μπαλτάκου, οι ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ για τη στημένη δίωξη, τη στάση, τη «σκέψη» και τις ΕΝΤΟΛΕΣ Σαμαρά που θα επέφεραν εκλογικούς καρπούς και θα έσωζαν την παράταξη;
 

Μέσα στον πανικό τους παραλογίζονται και ξερνούν κύματα ανοησίας που ΟΧΙ μόνο τους ενοχοποιούν, αλλά τους καθιστούν θλιβερούς και καταγέλαστους. 

Το όφελος (το υποτιθέμενο) για τη ΝΔ ήταν ο διωγμός της Χρυσής Αυγής, ο διασυρμός της (αυτός που έγινε) και το προσδοκώμενο εκλογικό πλιάτσικο στους ψηφοφόρους της (από τη δίωξη και το διασυρμό της) και ΟΧΙ οι συνωμοτικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που τύλιγαν σε μια κόλλα χαρτί την «παράταξη» και το Σαμαρά ιδιαίτερα. 
Οι συνωμοτικές και εγκαρδιότατες αυτές συζητήσεις και «εξομολογήσεις» (που γίνονταν και με το ανάλογο συγγενικό ύφος, ήθος και Λόγο), οι συχνές (ο ίδιος ο Μπαλτάκος ομολογεί), άλλο σκοπό είχαν: Τις συναλλαγές μεταξύ κυβέρνησης και ενός παρακρατικού γραναζιού… 

Ήταν συζητήσεις πάνω στο κυβερνητικό παιχνίδι των διώξεων της Χρυσής Αυγής και στην κλιμάκωση αυτού του παιχνιδιού (το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά το αντίθετα), ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ για το αύριο και τη μετεξέλιξη της Χρυσής Αυγής και το δεξιού χώρου ΓΕΝΙΚΑ: Ήταν ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ του κράτους και της κυβέρνησης με ένα παρακρατικό τους τέκνο. 


Γι αυτό από αυτές τις συζητήσεις των πολλών λεπτών αποκαλύπτονται μικρά δίλεπτα κομμάτια.
 

Κάπου χάλασε η μανέστρα ή αθετήθηκαν κυβερνητικές υποσχέσεις προς τη Χρυσή Αυγή, ή άλλαξαν οι άνωθεν «εντολές» (από τα νεοταξικά κέντρα εξουσίας) και έγινε η πρώτη σοβαρή ρωγμή στις σχέσεις πατρός και τέκνων… 

Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια, διότι αυτή η ρωγμή μπορεί να προκαλέσει και μεγάλες κατεδαφίσεις… 

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής υπάρχουν στενές και αξεδιάλυτες σχέσεις και εξαρτήσεις (κράτος-παρακράτος), και ότι η κυβέρνηση έπαιξε με τη Χρυσή Αυγή, με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ της ή με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ στελεχών της… 

Όλα τα άλλα είναι ανοησίες για μωρούς, επιθανάτιοι σπασμοί των δωσίλογων ανδρεικέλων: Των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ


resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: