ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΗΛΙΘΙΕ !! ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ??? ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ… με εντολή των κατοχικών δυνάμεων ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!


20140402-080908.jpgΌταν «καταργείται» η Δικαιοσύνη,  «δολοφονείται» η Δημοκρατία
γράφει ο Κωνσταντίνος ΚουλούρηςΟμότιμος Καθηγητής ΤΕΙ
Πρόεδρος της Πανελλήνιας ΈνωσηςΣυνταξιούχων  Εκπαιδευτικών ΤΕΙ
Η Δημοκρατία στηρίζεται στους 3 ανεξάρτητους πυλώνες-εξουσίες που την χαρακτηρίζουν: -την Νομοθετική (η Βουλή) -την Εκτελεστική (η Κυβέρνηση) και -την Δικαστική (η Δικαιοσύνη). Όλες οι εξουσίες πρέπει να είναι ελεύθερες και να ελέγχουν η μία την άλλη κατ εφαρμογή του Συντάγματος και στο Όνομα του Ελληνικού λαού. Κάθε απόκλιση από τις θεμελιώδεις αυτές αρχές ΕΙΝΑΙ εκφυλισμός και ισοδυναμεί με Φασισμό-Δικτατορία!!! Τα τελευταία χρόνια
εφαρμογής των μνημονίων, η Ελλάδα βρίσκεται αποδεδειγμένα υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων που παραβιάζουν με την ανοχή ή/και την βοήθεια Ελλήνων δοσίλογων πολιτικών θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος και της ομαλής λειτουργίας της Δημοκρατίας.   π.χ. «Απαγορεύουν» στη Βουλή να «Βουλεύεται» και υποχρεώνουν με διάφορα εκβιαστικά μέσα τους Βουλευτές να ψηφίζουν Νόμους που παραβιάζουν την συνείδησή τους… (όπως δηλώνουν) με πρόσχημα δήθεν την «σωτηρία της πατρίδος!!! Θα μπορούσε κανείς να προβάλει δεκάδες περιπτώσεις με κυρίαρχες την παράδοση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Εθνικής Κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, η ρύθμιση που πρακτικά καθορίζει ότι …αν ένας κλάδος προσφεύγει στην δικαιοσύνη για οικονομικές αδικίες και δικαιώνεται, η «αποκατάσταση» δεν μπορεί να επιβαρύνει την δημοσιονομική κατανομή!!!  Αλλά επιβαρύνει τον κλάδο!  ΔΗΛΑΔΗ όποια απόφαση και αν εκδώσει το δικαστήριο, η διοίκηση ΔΕΝ θα δικαιώσει τους πολίτες αφού: Αν το δικαστήριο απορρίψει η απόφαση της διοικήσεως θα εφαρμοστεί. Αν το δικαστήριο αποδεχθεί, τότε ο πολίτης ΔΕΝ θα ωφεληθεί αφού η διοίκηση θα τον επιβαρύνει με ισοδύναμα μέτρα (από αυτά που δεν θα ξαναλάβει ο Σαμαράς!!!)  ΝΤΡΟΠΗ !!! Είναι φανερό ότι η ρύθμιση ΚΑΤΑΡΓΕΙ το δικαίωμα του πολίτη να προσφεύγει στην δικαιοσύνη, γι αυτό είναι άδικη, Φασιστική και προφανώς Αντισυνταγματική! Ας είμαστε προετοιμασμένοι να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, διαμαρτυρία και προσφυγή στο ΣτΕ αλλά κυρίως… να μην ξεχάσουμε σε λίγες μέρες το πιο ισχυρό όπλο του πολίτη… ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!


info by olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: