ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά Ο Καμμένος ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/14/04/03/110152.jpg
Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Νότης Μαριάς. 
Όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, το βίντεο με την ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου περί παρέμβασης της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, αποτελεί μείζον πολιτική ζήτημα για την κυβέρνηση. 

Χθες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί. 

Ο Π. Καμμένος έκανε λόγο για συνταγματική εκτροπή και απροκάλυπτη παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική. 

Έχουμε έναν διάλογο- παρανόμως μαγνητοσκοπημένο μεν, αληθινό δε- του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, στη διάρκεια του οποίου παραδέχεται ότι, ουσιαστικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. «Μιλάμε, ουσιαστικά, για συνταγματική εκτροπή, για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο να δίνει εντολή το υπουργικό συμβούλιο στη δικαστική εξουσία και εκείνη να εκτελεί», παρατήρησε ο κ. Καμμένος. 

Προκύπτουν όμως κι άλλα θέματα, επισημαίνει, καθώς «ο εισαγγελέας Μαδεμλής στη Θεσσαλονίκη να λαμβάνει εντολή από τον σύμβουλο Τύπου του πρωθυπουργού μέσω twitter και να διατάσσει αμέσως ιδιωτικές δηλώσεις μου σε κάμερα, προκαταρκτική και να μην γίνεται το ίδιο για τα παιδάκια που έπιναν αρσενικό στη Χαλκιδική». 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε επίσης παράξενο τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει και η Βουλή: «Αφού έχουμε την άρση της ασυλίας μου για τη Χαλκιδική, επειδή στήριξα τις μανάδες και, στην ίδια ψηφοφορία, συνάδελφος βουλευτής που ελέγχεται για κάποια εκατομμύρια ευρώ έχει τη στήριξη της κυβέρνησης από βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης και δεν παραπέμπεται». 

«Από το βίντεο προκύπτει ότι συνομιλητής της ΧΑ είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι το σχέδιο ήταν «τα δύο άκρα» τα οποία και δημιούργησε η κυβέρνηση. 

Από την άλλη, υπογράμμισε, αποδεικνύεται ότι και η ΧΑ συνομιλούσε με την κυβέρνηση, «δεν πρόκειται δηλαδή για αντισυστημικό, ναζιστικό κόμμα το οποίο είναι στα άκρα, αλλά που πάει στο γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης». «Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;» διερωτήθηκε με νόημα. 

Πηγή: Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: