ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Oι ΑΓΟΡΕΣ αδειάζουν την κυβέρνηση!!!!!!!!!!..


Σε αμηχανία η κυβέρνηση η οποία αναζητά λύση διαφυγής στην διενέργεια τριπλών εκλογών .

Οιαγορές προδίδουν την κυβέρνηση, αναβάλλοντας για το Φθινόπωρο την αξιολόγηση του success story, την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός θριαμβολογεί για την εγγύς έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.    Επιμένει να μην απαντά ο Αντώνης Σαμαράς στις κατηγορίες περί στενών σχέσεων και διασυνδέσεων με τη Χρυσή Αυγή, στον απόηχο των αποκαλύψεων...
για συναλλαγή Μπαλτάκου- Κασιδιάρη.

Ο πρωθυπουργός, μετά την πολυήμερη εκκωφαντική του σιωπή,  αρκέστηκε να χαρακτηρίσει απαράδεκτη την συμπεριφορά του Τάκη Μπλατάκου, υποστηρίζοντας πως πάντα πολεμούσε το ναζιστικό μόρφωμα.

Επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης, μιλά για την προσήλωση του στην εθνική στρατηγική της κυβέρνησης για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Την ίδια ώρα, αδειάζουν την κυβέρνηση οι... αγορές.

Για τον Αύγουστο μεταθέτει ο οίκος Moodys την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων. Χθες ο συγκεκριμένος οίκος  χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αλλά ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι τα πολιτικά ρίσκα στην Ελλάδα παραμένουν αρκετά υψηλά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μοργκαν Στανλευ, επισημαίνει ότι «με τον κυβερνητικό συνασπισμό να συρρικνώνεται ακόμη περισσότερο, οι αγορές είναι πιθανό να παρακολουθούν στενά τη δέσμευση στο πρόγραμμα προσαρμογής».

Απέλπιδα προσπάθεια αντιπερισπασμού από τη συγκυβέρνηση, κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υιοθετεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, επειδή  ζητά την παραίτηση των Υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.
«Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές μου συνομιλίες και αν υπάρχει επικοινωνία με δικαστικό, θα παραιτηθώ και από υπουργός και από βουλευτής», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ομολογία ενοχής η δήλωση Σαμαρά, το σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης , μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ  χαρακτήρισε προσεισμό τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις  και προανήγγειλε  σεισμό  με αυτά που θα έρθουν.

«Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μαξίμου. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και να ετοιμάσει την ηρωική του έξοδο», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει ότι «Η Χρυσή Αυγή που θέλει μάταια να παρουσιαστεί ως αντισυστημικός κέρβερος που διώκεται για τις ιδέες της, συνομιλούσε με συνεργάτη του Πρωθυπουργού, όπως αρμόζει σε ένα σκυλάκι καναπέ».

Ως υπερασπιστής  του Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε  ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο παραίτησης  από την συγκυβέρνηση. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο κωφεύει στα αιτήματα των συντρόφων για παραίτηση, αλλά χαρακτηρίζει τον εαυτό του και τον πρωθυπουργό εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας και της εθνικής στρατηγικής.
Αποδέχθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, παραπέμποντας ωστόσο την συζήτηση για μετά το ΠΑΣΧΑ.

Βέβαιος ότι με την ανοχή του Πρωθυπουργού έχει υπάρξει παρέμβαση στη δικαστική εξουσία αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κληθείς να τοποθετηθεί για την υπόθεση Μπαλτάκου.

«Επιβεβαιώθηκε η θέση του ΚΚΕ ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό, με στελέχη του αστικού πολιτικού συστήματος και του κράτους» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής.  - See more at:

Δεν υπάρχουν σχόλια: