ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

BOMBA AΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ



Το Μαξίμου παρακολουθεί με αμηχανία τις αποκαλύψεις για Μπαλτάκο και ετοιμάζει αντεπίθεση
- Το θέμα θα τεθεί και στη συνάντηση την Παρασκευή του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- Νωρίτερα ο κ. Γρηγοράκος είχε δηλώσει πως αδικήθηκε ο πρωθυπουργός με το λάθος του Μπαλτάκου
- Μόλις προκλήθηκε θόρυβος ο κ. Γρηγοράκος έσπευσε να δηλώσει πως η κυβέρνηση δεν έχει να φοβάται τίποτα

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μπαλτάκου είναι ραγδαίες και η έκδηλη αμηχανία του Μαξίμου δείχνει πως η κυβέρνηση προσπαθεί να εντοπίσει τρόπους εξόδου από τη συγκεκριμένη κρίση. 

Ενδεικτικό του κλίματος είναι οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου ο οποίος μιλώντας στη Βουλή είπε είτε λίγο είτε πολύ πως οι τριπλές εκλογές τον Μάιο είναι υπαρκτό σενάριο, μετά τις αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο. 

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε "εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές". 

Απευθυνόμενος, δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι "ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα δεχτούν την πρόταση σας για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για να διαλευκανθεί η υπόθεση με τον κύριο Μπαλτάκο και να δούμε αν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε τριπλές εκλογές".

Βέβαια αυτομάτως προκλήθηκε αναστάτωση στη Βουλή και όταν ο κ. Γρηγοράκος συνειδητοποίησε τη βόμβα που έριξε, έσπευσε να πάρει και πάλι το λόγο για να ανασκευάσει τα όσα είπε. Δήλωσε συγκεκριμένα πως οι εθνικές εκλογές είναι θέμα του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως "η κυβέρνηση πέρασε τα δύσκολα και δεν έχει να φοβάται". 

Το θέμα του Μπαλτάκου αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και στη συνάντηση που θα έχουν το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Η κυβέρνηση μετά την αμηχανία από τις αποκαλύψεις, ετοιμάζει τα επόμενα 24ωρα μία επικοινωνιακή αντεπίθεση προκειμένου η υπόθεση του Μπαλτάκου να βγει από το κάδρο ή τουλάχιστον να υποβαθμιστεί. Για αυτό το λόγο η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε έκδοση ομολόγων δηλαδή να βγάλει τη χώρα στις αγορές ακόμα και πριν το Πάσχα.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: