ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ : "ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ...... ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ Χ.Α. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ"

ΒΟΜΒΑ Παναγούλη: Σχέδιο για τριπλές εκλογές το Μάιο σε συννενόηση με τη Χρυσή Αυγή είχε η κυβέρνηση!
Κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο, στις οποίες η Χρυσή Αυγή δεν θα κατέβαζε υποψηφίους σε συγκεκριμένες περιφέρειες, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης επί του νομοσχεδίου για τις ευρωεκλογές.
Ο Στ. Παναγούλης, που είναι ο Εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «ύποπτο» το άρθρο 9 παρ. 3 που μεταξύ άλλων προβλέπει να γίνουν παράλληλα εκλογές και ευρωεκλογές και προμήθεια ακόμη και καλπών. Οι καταγγελίες, ξεκαθάρισε, βασίζονται «σε πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ». 
Όπως είπε ο Στ. Παναγούλης, η κυβέρνηση «εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις για να βοηθήσουν ώστε να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Η κυβέρνηση έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τριπλές εκλογές τον Μάιο. Τους είχε προτείνει με κάποιο τρόπο η Χρυσή Αυγή να μην κατεβάσει υποψήφιους σε Αττική, Α' Αθήνας, Κορινθία, Μεσσηνία».
Σύμφωνα με τον βουλευτή η πρόταση ήταν να μην προφυλακιστούν άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αυτοί που είναι προφυλακισμένοι να βγουν μετά τις ευρωεκλογές. Εκτίμησε μάλιστα ότι «δεν είναι τυχαίο» πως τον βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα τον οδήγησαν στις φυλακές Ναυπλίου, και όχι στον Κορυδαλλό, και ότι το έκαναν «για να τον ψήσουν».
«Θα δείτε πολύ χειρότερα πράγματα αν βγάλουν τα άλλα βίντεο», τόνισε και υπογράμμισε ότι «υπήρχε επιτελείο που ήταν επικεφαλής ο Τ. Μπαλτάκος και οι Ν. Δένδιας, Μ. Βορίδης, Αδ. Γεωργιάδης και ήταν και άλλα στελέχη της ΝΔ που ήταν συναγωνιστές παλαιότερα με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί; Το είδαμε στο βίντεο: ο Α. Σαμαράς θεωρεί υπεύθυνη την Χρυσή Αυγή που είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ουτε και σε σε αυτήν την περιπτωση υπαρχει καποιος έντιμος ..απο τον χώρο της δικαιοσύνης και να τους επιβάλει οτι επεβαλαν στην χρυση αυγή οι εγκληματιες... και διάμεσου των διαπλεκομενων ΜΜΕ μα βομβάρδιζαν με ανοησίες.. περι ο ..εγκληματικης οργανώσεως και άλλα τετοια .. που οδηγησαν αρχηγό κομματος και βουλευτές εκλεγμένους στην φυλακη, με εκβιασμό που ζούμε ρεεεεεεεεε δλδ τόσο κότες ρε απο έναν Παναγούλη...τι περιμενετε ρε κοπριτες ..αν αυτα ειχαν συμβει σε άλλη χωρα, ούτε 5 ώρες δεν θα έμενε ...η όποια κυβέρνηση στην θέση της..
σταματηστε την τσιχλοφουσκα των πολιτικων ιδεων...
καταλαβαίνετε τι εχει συμβει...η εχετε και εσεις το ιδιο αφεντικο ???????