ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ!!

Ο γνωστός ΠΑΣΟΚΟΣ Χαρδαβέλας , ο δημοσιογράφος που δεν ΕΒΛΕΠΕ συσσίτια και πεινασμένα παιδιά επί ημερών κυβέρνησης του κολλητού του ΓΑΠ  και ταυτόχρονα υιοθετούσε τον εκβιασμό τύπου ΠΑΓΚΑΛΟΥ για να εκφοβίζει τους πολίτες για να δεχθούν τα Μνημόνια οι Έλληνες  ,.... πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο ο οποίος "αντικειμενικότατα" μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έλαβε πνεύμα επουράνιο και έβριζε ασύστολα την τρικομματική συγκυβέρνηση από τον real fm και οι ακροατές του δικαίως τον χλεύαζαν για την "στροφή" του ... Σήμερα λοιπόν χωρίς καν  να κρατά  τα  προσχήματα μιας έστω τυπικής δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας ξιφουλκεί με άρθρο του ενάντια στις αποκαλύψεις Κασιδιάρη.
Δεν είμαστε αυτόκλητοι υπερασπιστές του Κασιδιάρη και του νεοναζίστικου μορφώματος αλλά το άρθρο Χαρδαβέλα "βγάζει" μάτι και αποκαλύπτει το τι υποκρύπτει η πένα του συστημικού Χαρδαβέλα. 
Με λίγα λόγια ο ντεντέκτιβ Χαρδαβέλας ζητά στο άρθρο του την σύλληψη Κασιδιάρη επειδή υπέκλεψε με κρυφή κάμερα τον Μπαλντάκο αλλά δεν κάνει γραμμή σχολίου για τις αποκαλύψεις και την ομολογία Μπαλντάκου .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ///ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΝΗΠΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ

Η υποκλοπή συνομιλίας με ηλεκτρονικά μέσα είναι κακούργημα σύμφωνα με το νόμο. Ο Κασιδιάρης είναι έξω με όρους (να μην υποπέσει σε ποινικό αδίκημα γιατί αμέσως συλλαμβάνεται και τον κλείνουν φυλακή). Άρα τι τον αφήνουν και κυκλοφορεί ελεύθερος;

Συλλάβετε τον Κασιδιάρη

Ο ίδιος δήλωσε ότι υπέκλεψε με μικροκάμερα-κουμπί τη συνομιλία με τον Μπαλτάκο. Δηλαδή ο ίδιος ομολογεί την ενοχή του. Τι τον αφήνουν λοιπόν έξω και δεν τον πιάνουν; (Τους συμφέρει Τώρα μια σύλληψη Κασιδιάρη??? Η αποκάλυψη Κασιδιάρη είχε σκοπό να σώσει το τομάρι του αφού ήταν γνωστό ότι η σύλληψη του ήταν θέμα ημερών ή μήπως ... η συνέχεια εδώ )Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από χθες.
Το ερώτημα είναι τώρα ποιους άλλους έχει «γράψει»   ο κλαρινογραμπρός και πιστολέρο των νεοναζί. Και πότε θα τα βγάλει όλα αυτά. Και ποιους θα κάψει.(Έκδηλη Ανησυχία μπας και πέσει η Κυβέρνηση? μπας και εκτεθεί το πράσινο στρατόπεδο??)
Και ένα άλλο ερώτημα: ποιος εφοδίασε τον Κασιδιάρη με όλο αυτό τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για υποκλοπές; Το παρακράτος μέσα στην αστυνομία; Κάποιος φασίστας ΚΥΠατζής; Άλλος;(Εδώ γελά και το παρδαλό κατσίκι που λέει ο λαός. Μεγάλε ντεντέκτιβ τρισμέγιστε ρεπόρτερ δεν ξέρεις ότι είναι γεμάτη η αγορά στην Αθήνα από τέτοιες συσκευές ? Μια έρευνα στο net δεν θα σε έκανε να φαίνεσαι τόσο πολύ για τις προθέσεις του άρθρου σου αγαπητέ Κώστα Έτσι για την ιστορία κάνε κλικ εδω και εδώ και εδώ για να πάρεις ενδεικτικά μια γεύση)
Η κτηνωδία του φασισμού σε όλο της το μεγαλείο στη συμπεριφορά Κασιδιάρη. Πρώτα έκανε φίλο του και συνομιλητή του τον Μπαλτάκο (άλλο φρούτο κι αυτός, να τον χαίρεσαι κ. Σαμαρά) μετά άρχισε τα κολλητιλίκια μαζί του, μετά παρέσυρε τον αφελή Μπαλτάκο (ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ) στην κουβέντα που ήθελε, τον γράφει με κρυφή κάμερα, κρατάει ο κλαρινογαμπρός το ντοκουμέντο στο συρτάρι του και μόλις το χρειάζεται το βγάζει στη δημοσιότητα λίγο πριν ανοίξει και γι' αυτόν η πόρτα της φυλακής.
Το ότι κατέστρεψε έναν άνθρωπο, τον γιο του και μια οικογένεια (του Μπαλτάκου) ούτε που τον απασχολεί τον Κασιδιάρη. Τέτοια κτηνωδία δεν συναντάει κανείς ούτε στον υπόκοσμο.


http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/427462/syllavete-ton-kasidiari#ixzz2xqSsSLrz

Δεν υπάρχουν σχόλια: