ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.14

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μετέφερε τη μητέρα του από το νοσοκομείο στο πορτμπαγκάζ!


                                   

Η υγεία στα χρόνια του Άδωνι Γεωργιάδη που συγκινείται μόνο από το... ξυλίκι του μικρού Μπαλτάκου και όχι από το δράμα που βιώνει ο μέσος Έλληνας!

Με το αυτοκίνητό του, μέσα στο πορτμπαγκάζ, αναγκάστηκε να μεταφέρει την 88χρονη μητέρα του, η οποία είχε υποστεί εγκεφαλικό, ο Δημήτρης Δρούγας. 

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο eleftheriaonline.gr, η ηλικιωμένη μητέρα του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά για να επιστρέψει στο σπίτι της υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο διαθέσιμο (του Νοσοκομείου, τα άλλα είναι του ΕΚΑΒ και δεν κάνουν τέτοιου είδους διακομιδές) για όλο το νομό, το οποίο έπρεπε να κάνει νωρίτερα 4 διακομιδές.

Η λύση που του απέμεινε ήταν να ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και να μεταφέρει τη μητέρα του μέσα σε μια κουβέρτα.
 Μάλιστα, του αντιπρότειναν να πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο και να πληρώσει 80 ευρώ.

«Είναι μια γυναίκα 88 χρονών που έκανε 8 παιδιά και τώρα τη μεταφέρουμε στο πορτμπαγκάζ. Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας.
Δίνω τα συγχαρητήριά μου στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό για τον υπουργό Υγείας που έχει. Και μην πει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, Καλαματιανοί είμαστε», τόνισε, αγανακτισμένος, ο κ. Δρούγας,

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: