ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Η απάντηση του Γ. Τράγκα σε σχόλια του Άδ. Γεωργιάδη


Είδα και άκουσα τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη να λέει στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου ότι δεν είμαι δημοσιογράφος και ότι είμαι υπερασπιστής της δραχμής, καθοδηγούμενος από το περίφημο «λόμπι» της δραχμής.

Πρώτον, ουδέποτε έχω δηλώσει υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή. Αντίθετα έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, χωρίς όμως την απαράδεκτη γενοκτονία του μνημονίου και την κατοχή.

Όταν εγώ ήμουν αρχισυντάκτης της καραμανλικής «Βραδυνής» και στο περιβάλλον του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ένας μικρός ή νεαρός εκκολαπτόμενος ακροδεξιός – θαυμαστής των Μπαλτάκων. Πρόσωπα όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα περνούσαν ούτε σε απόσταση χιλιομέτρων από καραμανλικές εφημερίδες, όπως η καραμανλική «Βραδυνή» του Τζώρτζη Αθανασιάδη.

Θα πρέπει να αναλογιστεί ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ότι, όταν ο γραμματέας της κυβέρνησης και alter ego του πρωθυπουργού εξομολογείται σε Χρυσαϋγίτες ομοϊδεάτες του ότι ο κ. Σαμαράς έστησε σκευωρία σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς και ανώτατα δικαστικά στελέχη και όταν δηλώνει ότι παίρνει οδηγίες από εβραϊκά κέντρα, το πρόβλημα δεν είναι ο Τράγκας, αλλά ο Μπαλτάκος και οι ομοϊδεάτες του, οι οποίοι συναγελάζονται με τους Χρυσαϋγίτες, εξομολογούνται εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και καταχειροκροτούνται από πολιτικούς όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Γιώργος Τράγκας


zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια: