ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.14

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚωΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ....ΜΠΙΣΤΗ

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ...... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.....  ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΑΥΤΟΥ ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΠΑΝΙΚΟ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .... ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ...Ο ΜΠΙΣΤΗΣ!! ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 58, ΣΤΗΝ ΕΞΑΕΡΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Καιρό τώρα ο Τσιπρας μας απειλεί ότι " οι συσχετισμοί αλλάζουν με την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αντιμνημονιακών δυνάμεων". Ποιους εννοεί ο ποιητής; Την Χρυσή Αυγή φαντάζομαι πως όχι. Αυτη εξάλλου όπως πάει θα εκλέξει Δήμαρχο Κορυδαλλού. Η ΔΗΜΑΡ ακόμα και αν σταθεροποιηθεί "αντιμνημονιακά", ακόμα και αν περάσει τον πήχυ του 3% , δεν φτάνει. Μένει, λοιπόν, ο Καμένος, ο Μαριάς και οι άλλοι Ασυνάρτητοι Έλληνες. Αριστερός και Δεξιός εθνολαικισμός. Γιατί δεν λενε τα πράγματα με το όνομα τους;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: