ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.14

Το έγκλημα των συνταγματολόγων

Του Γιώργου Τρανταλίδη - Δικηγόρου
 
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι πρωθυπουργοί όλων των πολιτισμένων χωρών κάθονται στο σκαμνί όταν διαπράττουν κακουργήματα. Όμως στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας οι διεφθαρμένοι πολιτικοί έφτιαξαν στα μέτρα τους ένα Σύνταγμα έτσι ώστε με το καταραμένο άρθρο 86 να εισέρχονται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ με εξιλέωση των αμαρτιών/αδικημάτων τους.
Το άρθρο αυτό είναι πρωτοτυπία και επινόηση της ελληνικής ραδιουργίας για συγκάλυψη κακουργημάτων και σαφέστατα αντίκειται στο θεμελιώδες άρθρο 4 περί ισότητος. Ο κάθε βουλευτής και υπουργός πρέπει να δικάζεται από τον φυσικό δικαστή, όπως ο απλός πολίτης. Το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος είναι κατεπείγον και επιβάλλεται η διαγραφή του άρθρου 86.
Είναι εδραία η πεποίθησή μου ότι εάν δεν υπήρχε το άρθρο αυτό, όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί θα εφοβούντο τα ισόβια και δεν θα εβίαζαν τον Ποινικό Κώδικα κουβαλώντας τις μίζες με τις βαλίτσες. Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν δεν υπήρχε το άρθρο 86, δεν θα είχαμε φτάσει στην πτώχευση και τα μνημόνια. Πελώριες είναι οι ευθύνες των συνταγματολόγων, που, βρισκόμενοι σε βαθύ ανατολίτικο λήθαργο, δεν αντέδρασαν δυναμικά, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν στους πολιτικούς να εισαγάγουν το άρθρο 86 στο Σύνταγμα, που όχι μόνο έδεσε τα χέρια των δικαστών αλλά απετέλεσε και την ταφόπλακα για την απονομή της δικαιοσύνης.
Οι ευθύνες των συνταγματολόγων ισοδυναμούν με έγκλημα κατά του λαού και της αρχής της ισότητος και φυσικά θα πρέπει να δώσουν σαφείς εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την απραξία τους αυτή. Τις αναμένω με ενδιαφέρον.
 
fskyrtsos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

RΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΝΕ ΓΣΕΕ‏
Τέρμα η σιωπή. Τέρμα τα ρουσφέτια!
Βρήκαν αφορμή για διορισμούς προεκλογικά μέσω του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης»

και ενδυνάμωσης εργαζομένων» oι μνημονικές δυνάμεις της Χώρας μας!

Μιλάμε για ένα από τα δήθεν ελπιδοφόρα προγράμματα της ΓΣΕΕ...Ένα πρόγραμμα που ζητούσε αρχικά διδάκτορες (έτσι εγκρίθηκε από το ΈΣΠΑ) που όμως κατέληξε στο να διοριστούν πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως ψηφοφόροι του Πασοκ).Είναι δυνατόν? Mε 3% το πασοκ ακόμα διορίζει κόσμο στη ΓΣΕΕ και τη θεωρεί τσιφλίκι της... 3% παίρνει έλεος!


ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

http://www.inegsee.gr/userfiles/file/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%9F%CE%A5.pdf

Όταν λοιπόν είδανε οι κύριοι αυτοί ότι δεν εμφανίστηκαν διδάκτορες-ρουσφέτια του Πασόκ ή ΝΔ τι κάνανε? Με συνεντεύξεις και εντοπιότητα (καταστρατηγώντας την προκήρυξη) πήραν τους δικούς τους.
Έτσι λοιπόν στη Θράκη άτομο με δύο διδακτορικά έμεινε πίσω. Το ίδιο και στην Κρήτη όπου οι δύο πρώτοι δεν έχουν παρά μόνο πτυχίο πανεπιστημίου. Αλλά και αλλού τα ίδια. Καμία αξιοκρατία. Τα πτυχία σου φίλε δεν έχουν καμία αξία! Εδώ είναι Ελλάδα!
Μάλιστα για να καταλάβατε το μέγεθος της απατεωνιάς δίπλα στους προσληφθέντες δεν αναγράφονται τα προσόντα. Γιατί άραγε? Μα γιατί αφού όλα είναι τόσο αξιοκρατικά? Μήπως για να μη φανεί ότι ο πρώτος στη λίστα τελείωσε ΑΕΙ και ο πέμπτος είναι μεταδιδακτορικός?
Εννοείται βέβαια ότι δεν υπάρχει δικαίωμα ένστασης! Αληθεύει κύριοι της ΙΝΕΓΣΕΕ ότι τα γραφεία σας στο Ηράκλειο Κρήτης συστεγάζονται με τον οικονομικό σφαγέα πασόκο Κεκέρογλου? Μπορείτε να ζείτε έτσι με καθαρή τη συνείδηδη? Αληθεύει ότι μέλη από τα εργατικά κέντρα είχαν πάρει σβάρνα την κρίσιμη μέρα της "συνέντευξης" τους τόπους συνεντεύξεων?
Αυτή είναι η ΙΝΕΓΣΕΕ που όλο διαμαρτύρεται αλλά που στο μαγαζί της διορίζει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!