ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

Ο ΑΝΤ1 προειδοποιεί: Μια ήττα της ΝΔ θα φέρει το τέλος του κόσμουO ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός του εφοπλιστή Μίνου Κυριακού, από αγάπη για τον τόπο και το ευρώ, δίνει κι αυτός τη δική του ανιδιοτελή προεκλογική μάχη για τη σωτηρία της χώρας.

Μια προεκλογική μάχη που τελείως συμπτωματικά ταυτίζεται με αυτή του Αντώνη Σαμαρά.

Μέσα από εκπομπές και δελτία ειδήσεων, οι δημοσιογραφικοί υπάλληλοι του σταθμού προειδοποιούν ακούραστα και με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για τη βιβλική καταστροφή που θα βιώσει η χώρα εάν χάσει στις Ευρωεκλογές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Παρουσιάζουμε μερικά στιγμιότυπα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων:
 
Κλείνοντας, και θέλοντας να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον τίμιο και ανιδιοτελή προεκλογικό αγώνα του καναλιού, για το επόμενο δελτίο του έχουμε να του προτείνουμε και το εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: