ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Γιούνκερ: ” Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια…”


Τι δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν
«Χρειάζεται δημοσιονομική εξυγίανση. Χρειάζεται δημοσιονομική λιτότητα, όχι ακραία λιτότητα…». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την λιτότητα στον Νότο, και στην Ελλάδα, και αν αυτή θα αλλάξει μετά τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Γιούνκερ στο ερώτημα εάν μετά την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, η Ελλάδα θα βγει σύντομα από το μνημόνιο, απάντησε όχι, ενώ έκανε απολογισμό της κατάστασης και της παρέμβασης της Τρόικας.
«Στην αρχή της κρίσης δεν είχαμε τα κατάλληλα εργαλεία για να την καταπολεμήσουμε. Αυτό ήταν μια έλλειψη στην συνθήκη του Μάαστριχτ γιατί δώσαμε μεγάλη σημασία στον νομισματικό πόλο και στην ΕΚΤ, και όχι τόσο στην οικονομική και πολιτική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης,  που ενισχύεται περισσότερο με τα εργαλεία με τα οποία την προικίσαμε και θέσαμε σε εφαρμογή, και τα οποία μας επιτρέπουν μια καλύτερη αντίδραση στην περίπτωση που παρουσιαστεί ένα ξαφνικό γεγονός. Υπήρχαν λεπτομέρειες στα προγράμματα αναδιάρθρωσης σε διάφορες χώρες,  τα οποία δεν μου άρεσαν», είπε ακόμη.
«Όμως σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα αυτά, όπως αποφασίστηκαν και εφαρμόσθηκαν, είχαν ευεργετική επίδραση», πρόσθεσε, συνεχίζοντας: «Η Ιρλανδία βγήκε από το πρόγραμμα, η Πορτογαλία βγήκε. Καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε τον τραπεζικό τομέα στην Ισπανία, και η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο καθώς κατέγραψε το πρώτο της πρωτογενές πλεόνασμα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι κάτι ασήμαντο για μια χώρα που δοκιμάζεται».
«Πιστεύω ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, και παρόλο που δεν θα έλεγα ότι είναι στον δρόμο να βγει από το μνημόνιο, είναι εντούτοις προς την κατεύθυνση, να μπορέσει να απαλλαγεί από την εξωτερική βοήθεια. Τα προγράμματα λειτούργησαν», τόνισε ο κ. Γιούνκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: