ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

Ψηφοθηρικές «ελπίδες» για μισθολογική αποκατάσταση των στελεχών ΕΔ-ΣΑ άφησε ο Σαμαράς

Με επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο ξεκίνησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Γιάννενα. Ελάχιστα λεπτά μετά την άφιξη του στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου τον περίμεναν οι βουλευτές του Νομού, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και... κομματικά στελέχη, ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας, και εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι αστυνομικοί για να αντιμετωπίσουν το διασυνοριακό έγκλημα. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρχει (;) μισθολογική αποκατάσταση, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες περικοπές που έχουν υποστεί.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας που μαζί με το λιμενικό μας νυχθημερόν παλεύουν για την ασφάλεια και για την προστασία των Ελλήνων πολιτών. Ιδιαίτερα εδώ στην Ήπειρο είναι γνωστό ότι έχετε αυξημένες υποχρεώσεις - θαλάσσια και χερσαία σύνορα - τα οποία προστατεύετε επιτυχώς. Έχετε να αντιμετωπίσετε τη διακίνηση των ναρκωτικών. Το κάνετε κι αυτό με μεγάλη επιτυχία. Όπως έχετε να αντιμετωπίσετε και το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Θέλω, γι’ αυτό το λόγο, να πω ότι αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια και να γνωρίζετε ότι ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πλήρως και τις αντίξοες συνθήκες, με τους μεγάλους κινδύνους που πολλές φορές ελλοχεύουν στο έργο σας, και αναγνωρίζει το έργο αυτό. Και γι’ αυτό το λόγο και η Πολιτεία και εγώ προσωπικά, εξάροντας την πολύ μεγάλη προσφορά σας, θέλω να σας πω ότι θα έρθει η στιγμή που αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Γιατί μπήκαμε σε μια φάση που η Ελλάδα από εδώ και πέρα θα πηγαίνει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.
Και θέλω άλλη μια φορά εκ μέρους και των συναδέλφων μου όλων, να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι είμαστε δίπλα σας, γιατί αυτά τα οποία κάνετε, τα κάνετε με αυταπάρνηση, με επαγγελματισμό και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμό», ανέφερε στη δήλωσή του.


(vimanews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: