ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

Θα αποδεχτούμε και αυτήν τη μαϊμού των «νταβάδων»;



Όπως έχουμε υπογραμμίσει, πολλές φορές ζούμε σε μία τέτοια εποχή κατά την οποία τα ωκεάνια κύματα της δωσίλογης παράνοιας και της ανοησίας σαρώνουν τα πάντα και βγάζουν στον αφρό όλη τη γλίτσα των βυθών: Τα βυθοκορήματα και τις ακαθαρσίες του καθεστώτος… Το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τα πλέον ακάθαρτα και δύσοσμα:
Το υποπροϊόν της τηλεοπτικής γλίτσας του κυρίαρχου οχετού των «νταβάδων» (mega)…

Το σημερινό άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου είναι εξαιρετικό: Καταγράφει με ακρίβεια όλη τη μολυσματική διάσταση αυτού του νεοταξικού κατασκευάσματος. 

Διαβάστε το οπωσδήποτε, ΕΔΩ: 
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/236656,Hsyxo%E2%80%93hsyxo_to_Potamaki______.html 

Δικά μας συγκεντρωμένα κείμενα θα τα βρείτε εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8462 

Θα δημοσιεύσουμε ένα μικρό κείμενο, εύστοχο και καταλυτικό σχόλιο, από το «Ούτε λόγος» 
http://outelogos.wordpress.com/
 

Στιγμές από τη ζωή ενός Σακιδίου. 

 


Σήμερα είπα να ασχοληθώ με ένα αντικείμενο που έχει κλέψει την παράσταση το τελευταίο διάστημα, και που το ίδιο έκανε την ημέρα των εκλογών. 

Φυσικά, μιλάω για το «Σακίδιο»,
 που κυκλοφορεί παντού και έχει συνέχεια μαζί του κάποιο φιλαράκι, επ’ ονόματι Σταύρο. Το είδα, λοιπόν, να πηγαίνει την Κυριακή των εκλογών για να κάνει το καθήκον του, και αυτό για να σωθεί -κλασικά- η χώρα. 

Αυτό που δεν μου άρεσε, είναι αυτός ο Σταύρος, που συνόδευε το «Σακίδιο» και ήταν άσχετα ντυμένος. Που πας, ρε χλιμίτζουρα, έτσι; Δεν βλέπεις το φιλαράκι σου που είναι πιο χαλαρά ντυμένο; Μα είναι δυνατόν; Εσύ με κουστούμι, και στην πλάτη να έχεις τον φίλο σου πιο απλά ντυμένο; 

Τέλος πάντων, άντε και το ξεπεράσαμε αυτό, το άλλο όμως; Βλέπω το πρωί της Δευτέρας να περνάει μια διαφήμιση στην τηλεόραση με μία νεαρά που μίλαγε σαν να αναφερόταν στην επικείμενη πρώτη της σεξουαλική επαφή. Χάζεψα! Πρωί-πρωί, λέω, που τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν σχολείο σήμερα, και διαφημίζουν προφυλακτικά; Ώσπου, μετά από λίγο, βλέπω ότι ήταν η πολιτική διαφήμιση για το «Ποτάμι» του «Σακιδίου». Έλα μ… στον τόπο σου, είπα. 

Μα καλά, βρε «Σακίδιο», τα έχεις παίξει εντελώς; 
Σε τι κόσμο απευθύνεσαι, αναρωτήθηκα. Είναι δυνατόν να πωλούν έτσι το προϊόν τους; Γιατί το «Το Ποτάμι» του «Σακιδίου», προϊόν είναι… 

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε μία διαφήμιση που έλεγε «Αντί να τον παίρνετε από πίσω, πάρτε του μία πίπα… δώρο», και αναφερόταν σε πίπα για τσιγάρα. 

Δηλαδή οι μοντερνιές που θες να μας φέρεις, βρε «Σακίδιο», από τόσο παλιά ξεκινούν; Σεξουαλικά υπονοούμενα σε σποτάκι, και λες ότι θες να μας φέρεις την αλλαγή σε νοοτροπίες, να φέρεις φρέσκες ιδέες κλπ; Αν πάλι το βλέπεις για αστείο, τι να πω, «Σακίδιο» είσαι και!… Ήθελα να ήξερα, όμως, πόσο “καπνισμένους” θεωρείς τους ανθρώπους για να κάνεις τέτοια… 

Άντε να ξεπεράσουμε -ξανά- και αυτό. Το άλλο πάλι, όμως, πώς να;…
 

Αν και δεν είναι νέο αυτό,
 είπες -ξανά- βρε «Σακίδιο» ότι θα συνεργασθείς κυβερνητικά -μετά τις εκλογές- με όποιον συμφωνήσει σε 20 θέσεις που θα καταθέσεις. Ρε συ, δουλευόμαστε; Από τη μία τα “χώνεις” σε Τσίπρα και Σαμαρά και από την άλλη λες ότι με το πίτσι-πίτσι μπορεί να τα βρείτε ώστε να βοηθήσεις και εσύ στο παραπέρα σώσιμό μας; 

Απορώ με αυτούς που σε ακολουθούν και πιστεύουν ότι είσαι ένα καθαρό και διαφορετικό «Σακίδιο». 

Κλείνοντας, θα ακολουθήσω το πνεύμα σου, γιατί μπορεί και να έχεις δίκιο∙ ό,τι και να κάνεις, από πίσω δε θα σε πάρουμε, δεν θα γίνουμε… followers!…


Δεν υπάρχουν σχόλια: