ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

"Άφησε τώρα τα Ζάππεια και άρχισε τα Μπενάκεια για να παραμυθιάζει τον κόσμο"



Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Το θέμα για όποιον αισθάνεται Έλληνας, αφορά την επιβίωση του Ελληνικού έθνους.

Πριν από λίγο είδα ένα νέο μας με την απελπισία ζωγραφισμένη στα μάτια του να ψάχνει στα σκουπίδια μήπως βρει κάτι να φάει.    Οι φιλότιμοι νέοι μας ντρέπονται να ζητιανέψουν. Ακόμα και να πάνε στα συσσίτια.  Και οδηγούνται στο θάνατο.

Και αυτός ο ανάλγητος πολιτικάντης,
·       Που με την εγκληματική του εσωτερική υποτίμηση εσκεμμένα στέρεψε την αγορά από ρευστό και έκλεισε 500.000 περίπου επιχειρήσεις σκορπώντας τον θάνατο.
·       Με άνω των 3.000.000 πραγματικούς  ανέργους.
·       Με άνω των 5.000 αυτοκτονίες (τις κρύβουν ως λέγεται εδώ και καιρό)που εξ αιτίας του έχουμε.
·       Αυτός που για εγκληματικούς λόγους εκχώρησης του κράτους στις εταιρείες των καταστροφέων του Ελληνισμού, απέλυσε ανάλγητα και απολύει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ακόμα και τις καθαρίστριες,
·       Που έκανε και τους υπόλοιπους Έλληνες να ζουν μέσα στο άγχος για το πότε θα έρθει η σειρά τους,
·       Αυτός που καταλήστεψε όλες τις συντάξεις και ετοιμάζεται να συνεχίσει τη ληστεία και την καταστροφή  μετά τις εκλογές.
·       Αυτός που ξεπουλάει τον Εθνικό πλούτο κάτω από το 10% της αξίας του,  ακόμα και στους τούρκους και άπειρα άλλα, αυτός ,

Συνεχίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο για να τον εξαπατήσει όπως τόσες άλλες φορές ώστε  να αποτελειώσει το εγκληματικό έργο των γερμανών αφεντικών του, όντας μαριονέτα μη πρωθυπουργός.

Άφησε τώρα τα Ζάππεια και άρχισε τα Μπενάκεια. Με το ηλίθιο του σύνθημα «Σταθερά Βήματα Μπροστά» στην καταστροφή.

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ, αυτός μπορεί να μην ντρέπεται να παραμυθιάζει τον κόσμο (θυμηθείτε, Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται... του χρόνου, http://www.youtube.com/watch?v=ASO0Gn3iDh8#t=101), εσείς όμως μέχρι πότε θα γίνεστε συνένοχοι στο «έργον» του;;!!!!

Δείτε κατωτέρω «θέσεις εργασίας» που θα «χρειαστεί» να εισάγουμε και  ξένα εργατικά χέρια.

Αποτελεί Εθνική ανάγκη να τον διώξετε άμεσα πριν έρθει μετά τον οικονομικό όλεθρο που έσπειρε και Εθνική καταστροφή ακρωτηριασμού της Ελλάδας.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο: 550.000 νέες θέσεις εργασίας και μείωση φόρων
Το νέο Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις 7 το απόγευμα, σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα: «Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης», που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείο Μπενάκη.

Με το πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός αποσκοπεί να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα αναφέρεται στη δημιουργία 550.000 θέσεων εργασίαςγια τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Σαμαράς, αναμένεται να επαναλάβει ότι σταδιακά -και καθώς η χώρα θα πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς της στόχους- θα υπάρξει μείωση των φόρων, μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και μία σειρά ρυθμίσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, με αναθεώρηση των πόρων.

Το σχέδιο, επίσης, περιλαμβάνει τους στρατηγικούς τομείς -που η ελληνική οικονομία διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και στους οποίους θα βασιστεί η ανάπτυξη- όπως η ναυτιλία, οι μεταφορές, τα αγροτικά προϊόντα, η ενέργεια και φυσικά η έρευνα η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες. Στο σχέδιο υπάρχουν προβλέψεις για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων με τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος και τη μείωση της γραφειοκρατίας και φυσικά η απελευθέρωση των αγορών και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.
Στη σημερινή του ομιλία ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει και το στίγμα για τον τρόπο που θα κινηθεί τις τελευταίες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και να θέσει το δίλημμα της αναμέτρησης.


Αμφιθέατρο του Μουσείο Μπενάκη.
Description: Εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο: 550.000 νέες θέσεις εργασίας και μείωση φόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: