ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΟΥΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΙΤΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΕΛΙΑ

Αν και πρωταθλητής χαμαιλέων με εύσημα μάλιστα Πάγκαλου (και εγώ είπε ψηφίζω  Γραμματικάκη) είναι ο αναφερθείς χθες κρυφο-Πασόκος του Ποταμιού του ΓΑΠ Γραμματικάκης, δεν είναι ο μόνος χαμαιλέων.
Όλη η Ελιά αποτελεί ουσιαστικά ένα κόμμα χαμαιλέων.
Αν και τα μέλη της, όσα γνωρίζω, είναι η φανερή «αφρόκρεμα» της νέας τάξης για την καταστροφή του  Ελληνισμού από την εποχή του Σημίτη μέχρι πρόσφατα.

Θα μπορούσε κανείς να τους πει όμως όλους χαμαιλέοντες γιατί αντί να πουν ότι επιδιώκουν την συνέχιση της εν εξελίξει καταστροφής των Ελλήνων, άλλα ποικίλα δηλώνουν οι δήθεν δημοκράτες που απειλούν να τους ψηφίσουμε, για να μην χάσουμε λένε την ανύπαρκτη φασιστική νεοταξική δημοκρατία του υπόδουλου Ελληνισμού. 

Αξίζει όμως να θυμηθούμε ορισμένους «αστέρες» της νεοταξικής  Ελιάς.

1.  Γιώργος Βερνίκος.
Ο «υπερηφανευόμενος» ότι μετείχε στο Πολυτεχνείο το 1973.
Τότε κατά το ΚΚΕ (http://realkke.wordpress.com/2007/11/05/esoteriko-kimeno-kke-gia-politexnio/ ) στο Πολυτεχνείο μετείχαν δύο είδη Ελλήνων φοιτητών.
Οι προβοκάτορες και οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες. Όλα δείχνουν (η μετέπειτα πορεία του και η σημερινή)  ότι ο Βερνίκος ήταν στην ομάδα της πρώτης που εισήγαγε τη νέα τάξη στην Ελλάδα της Δαμανάκη (Ιδεολογική προσέγγιση του εκσυγχρονισμού, http://www.ardin.gr/?q=node/558 ).
Ο κ. Βερνίκος είναι επίσης ο βαρυγδούπως δήθεν επιλύων  νεοταξικά τα πάντα.

2.  Παναγιώτης Ιωακειμίδης.
Ο πλέον φλύαρος Ανανιακός νεοταξικός ο περιδιαβαίνων φιλοξενούμενος σε όλα νεοταξικά τα κανάλια, γνωστός και από την χαρακτηριστική μελωδική του υψηλής συχνότητας λεπτή του φωνή.

3.  Παντελής Καψής.
Ο) Ανανιακός ο θυσιάζων τον Ελληνισμό της Κύπρου γιατί η Ελλάς είχε πει έχει άλλα (σημειώνω νεοταξικά) γεωπολιτικά συμφέροντα.
Είναι ο νεοταξικός ο διαλύσας την ΕΡΤ και αφήσας τον Ελληνισμό χωρίς Ελληνική τηλεόραση και Ελληνικό ραδιόφωνο.
Και στη θέση της Ελληνικής Ραδιοτηλεφωνίας Τηλεόρασης, άφησε τη δημόσια (όχι Ελληνική, ο ίδιος το λέει) Τηλεόραση που ούτε ο Θεός μπορεί να την κάνει Τηλερόραση.  
Είναι θ;ύμα που ο απερίγραπτος νεοταξικός δεν διέλυσε και την Τηλεόραση της Βουλής που προσπαθεί περιοδικά να μας θυμίζει πώς ήταν κάποτε η ΕΡΤ.
Η ψευδοπροσωπικότητα αυτή, αποτελεί ίσως τον πλέον αποκρουστικό  νεοταξικό της Ελλάδας.

4.   Νίκος Μπίστης.
Δεν ψρειάζεται κανένα σχόλιο για τον νεοταξικό Μπίστη, τέως ΚΚΕ, τέως ενδιάμεσος  «αριστερός»,  τέως ΠΑΣΟΚ, νυν Σημιτική Ελιά, αλλά πάντα νεοταξικός.
Ότι νεοταξική πέτρα και αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω. Σχέδιο Ανάν κτλ.

Πχ. Call for a Greek Apology for the Srebrenica Massacre. Καμαρώστε ονόματα:
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ: 163 πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και άλλοι πολίτες, ανάμεσά τους και πέντε πολιτικοί.
Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Αγγελόπουλο….., Νίκος Μπίστης,…, Πέτρος Κουναλάκης,.. Ανδρέας Ανδριανόπουλος,.., Νίκος Δήμου,.., Αντώνης Λιάκος,.., Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος,.., Σταύρος Θεοδωράκης
Τους γνωρίζετε;;

5.   Συλβάνα Ράπτη.
Δεν αξίζει καν να την αναφέρουμε παρά για το απίθανο λεχθέν της τον Δεκέμβριο του 2008, όταν ξένες δυνάμεις κατέστρεφαν το κέντρο της Αθήνας.
Είπε το αχαρακτήριστο, ότι ορισμένοι  μετανάστες που πεινούσαν κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαρρήξουν κανένα κρεοπωλείο και να πάρουν κανένα κομμάτι κρέας να φάνε. Και αυτή την «υποστήριζε» και την προωθεί η Ελιά μέσω του Βενιζέλου, γιατί δικιά του είναι, για να εκπροσωπήσει πάλιν την Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: