ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

Λιλουπούτειοι γίγαντες ...


 .... η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα. 

Στους σκουπιδοντενεκέδες θα συνεχίσουν να ψάχνουν και μετά τις εκλογές για κάτι τις φαγώσιμο οι φτωχοί και τίποτα δεν πρόκειται να καλυτερεύσει στην κατάσταση των 2,0 εκατομμυρίων ανέργων, των 5,0 εκατομμυρίων ανασφάλιστων, των 200 χιλιάδων αστέγων και των 750 χιλιάδων μικρών παιδιών που εδώ και τρία χρόνια υποσιτίζονται. Απλά θα χειροτερέψει!

Η εκλογική νοθεία του 1960 επαναλαμβάνεται το 2014. Χιλιάδες υπήρξαν οι παρατυπίες και οι παρανομίες που καταγγέλθηκαν ότι συνέβησαν μέσα και έξω από τα εκλογικά κέντρα. Ψηφοδέλτια έπεσαν στην κάλπη κατά παραγγελία και επί πληρωμή ενός εικοσάρικου άλλα δε που ανήκαν σε υποψηφίους που αντίκεινται στο καθεστώς  εξαφανίστηκαν τελείως από τα εκλογικά κέντρα. Έγκυρα ψηφοδέλτια, αν δεν ακυρώθηκαν μαζκά και ομαδικά, βρέθηκαν καταχωνιασμένα  στα σκουπίδια. Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις όπου ο αριθμός των ψηφοδελτίων που βρέθηκε μέσα στην κάλπη ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από τον αριθμό των συνολικά εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, όπως πάντα, ενεργά δια της σιωπής τους την εκλογική νοθεία. Δεν απαγορεύτηκε μόνο η πρόσβαση των κομμάτων  και των υποψηφίων, που δεν ήταν της αρεσκείας των Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και των άλλων ολιγαρχών, στα ΜΜΕ και δεν «γράφτηκαν» μόνο οι νόμοι στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αλλά και το Ελληνικό κράτος, αντί να αντιδράσει αμέσως, εφαρμόζοντας  το Σύνταγμα, συμπεριφέρεται με την ευαισθησία ενός παχυδέρμου. Η Ελληνική δικαιοσύνη δεν ενδιαφέρεται  να ερευνήσει τις επώνυμες καταγγελίες για την εκλογική νοθεία, όπως ορίζεται από το νόμο, αλλά «ποιεί την νήσσαν» και κάνει τα πάντα για να δικαιώσει όλους εκείνους τους δικαστές και τους προϊσταμένους των διεθνών  δικαστηρίων  που ισχυρίζονται ότι είναι διεφθαρμένη, χαρακτηρισμός που εμπεριέχεται σε εμφανή θέση στην αιτιολόγηση δεκάδων δικαστικών αποφάσεων τους κατά της Ελλάδας στα τελευταία τρία χρόνια.

Η Ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, απαρτίζεται από συμμορίες  ανίκανων, ψευτών, υποκριτών, απατεώνων, προδοτών και με βάση αυτά που διαδραματίζονται, εν γνώσει τους, στον χώρο της υγείας, δολοφόνων και εγκληματιών πολέμου. Λαμβάνουμε ως παράδειγμα την πανηγυρική αναγγελία της 20ης Μαϊου 2014 του  Έλληνα πρωθυπουργού όπου ανακοινώθηκαν επενδύσεις  για την επόμενη επταετία που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία 770 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Πανεπιστημιακοί  καθηγήτές οικονομολόγοι  από το  Πότσνταμ και το Βερολίνο όπως και αναλυτές της Deka Bank και της  Deutsche Bank στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης αξιολόγησαν την ομιλία Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς την ως αβάσιμη. 

52 δις. € απαιτούνται σε επενδύσεις αν οι 770 χιλιάδες εργαζόμενοι θα αμείβονται κατά μέσον όρο με έναν ακαθάριστο μισθό ύψους 500.-€ μηνιαίως,     118 δις. € δε στην περίπτωση που ο ακαθάριστος μισθός θα κυμαίνεται στα 1250.-€ μην. Θα απαιτηθούν επιπλέον ετησίως άλλα 6,0 δις. € προκειμένου να κατορθώσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους να βοηθήσουν τους υπόλοιπους ανέργους ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Απαιτούνται λοιπόν για την επόμενη επταετία συνολικά κεφάλαια ουτοπικών διαστάσεων, μεταξύ 94 δις. € στην καλύτερη και 160 δις. € στην δυσμενέστερη περίπτωση. Ο ισχυρισμός επίσης του Α. Σαμαρά, ότι μόνο στη ναυτιλία θα δημιουργηθούν στο ίδιο χρονικό διάστημα 70 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, αποδεικνύει ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται.  Ο ναυτομεσιτικός οίκοςClarksons  μας  πληροφόρησε  ότι η ποντοπόρος ναυτιλία μας αποτελείται σήμερα από 4.894 πλοία, στα οποία,  άν αθροιστούν και τα παραγγελθέντα σκάφη, θα φτάσουν  στο μέλλον τα 5.389 πλοία, χωρητικότητας 197 εκατ. gross  tonnage, με συνολικό αριθμό απασχολουμένων τις 93 χιλιάδες. Η δημιουργία 70 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, θα απαιτούσε την παραγγελία και τη ναυπήγηση ακόμη 4.200 νέων σκαφών. Στην περίπτωση που όλα τα ναυπηγεία του κόσμου δεσμευόντουσταν να δουλέψουν αποκλειστικά για τους Έλληνες εφοπλιστές, θα απαιτείτο τουλάχιστον μια 20-ετία προκειμένου να φέρουν εις πέρας την παραγγελία τους.  Άρα  ο Έλληνας πρωθυπουργός ψεύδεται εν γνώσει του, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την υποκλοπή  της ψήφου των Ελλήνων.

  Ο αριθμός των 770 χιλιάδων δεν είναι τυχαίος αλλά είναι αυτός που μνημονεύεται σε μια «ουδέτερη» έκθεση/έρευνα των Γερμανικών συνδικάτων (DGB) και της Konrad Adenauer Stiftungγια λογαριασμό του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου εργασίας από τον Φεβρουάριο του 2014, στην οποία  τεκμηριώνεται επιστημονικά η μείωση του αριθμού των Ελλήνων ανέργων για την επόμενη επταετία κατά 770 χιλιάδες.  Η μείωση αυτή αιτιάζεται βασικά σε δύο λόγους, όπως στους, κατά μέσον όρον,  70 χιλιάδες Έλληνες ετησίως που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και στους 40 χιλιάδες Έλληνες που «αναμένεται»  από τη  στατιστική ότι θα πεθαίνουν ετησίως, λόγω της άρνησης του Ελληνικού συστήματος υγείας να παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους. ( αποτελούν επίσημα το 1/3 των συνολικών θανάτων στην Ελλάδα./ βλέπε: « η Γενοκτονία των Ελλήνων»). Έτσι γεννήθηκε το νέο, μακάβριο, sucess story της κυβέρνησης Α. Σαμαρά και οι 770 χιλιάδες.

Απέναντι στο κακό συναπάντημα της  κυβέρνησης παρατάσσεται ως εναλλακτική λύση της αντιπολίτευσης  «η σάρα και η μάρα» της Ελληνικής κοινωνίας που μυρίστηκε ήδη «ψητό» και άγριες κονόμες. Δεν είναι τυχαίο ότι, τέσσερα χρόνια μετά την είσοδο της χώρας στα μνημόνια, κανείς δεν βρέθηκε να ευαισθητοποιηθεί  από την δυστυχία και την εξαθλίωση του λαού έτσι ώστε να κάτσει κάτω και να φτιάξει ένα απλό πρόγραμμα στο οποίο θα εξηγεί το «που» θα βρει τα κεφάλαια που απαιτούνται για τις επενδύσεις και το «πως»  θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας. Εκτός από τις ιδεολογικές φανφάρες, τα συνθήματα και το γνωστό  αεριτζίδικο παραμύθι, ότι, μέσω των επαναστατικών  αλλαγών  στην Ευρώπη και της «πάλης» των λαών, θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες ζωής στην Ελλάδα, δεν διαθέτουν ούτε το όραμα αλλά ούτε και το σχέδιο μιας εναλλακτικής λύσης. 
   
Αποτελούν δικό του μυστικό οι λόγοι που αναγκάζουν τον Τσίπρα να αγκαλιάζει εγκάρδια,  κατά τις επισκέψεις του στην Αμερική, τον Μίλλερ και τον Σπέκχαρτ, αυτούς δηλαδή, με βάση τα εισαγγελικά και ανακριτικά πορίσματα, που το 2007/08 μαζί με την Ελλάδα (π.χ. Ηλεία) έκαψαν δεκάδες αθώους Έλληνες. Είναι πάλι οι ίδιοι που έκαναν τις υποκλοπές και οργάνωσαν την απόπειρα δολφονίας του Κώστα Καραμανλή. Είναι δική του υπόθεση  να «κουρνιάζει» στην αγκαλιά  του ανθέλληνα Τζώρτζ Σόρος και να του επιτρέπει να  χρηματοδοτεί και να μανατζάρει το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι προσφέρει πολιτική στέγη σε όλα τα κλεφτρόνια του ΠΑΣΟΚ και εναρμονίζει  την εξωτερική πολιτική του με τις «θέσεις» όλων των εθνομηδενιστών που έχει μαζέψει κάτω από τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το «πως» θα επιτευχθεί η εξίσωση των λαθρομεταναστατών με τους Έλληνες πολίτες και το πως θα αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα, όπως και η νομιμοποίηση του παραεμπορίου τους μέσω της ίδρυσης υπαιθρίων αγορών. Διαβάστε λ.χ. τα προγράμματα της Ρένας Δούρου (15 συν 1) και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (4 συν 1) και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ζητούν την ψήφο των Ελλήνων για να κάνουν έργα για τους λαθρομετανάστες.

Ποιές άλλες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στις τάξεις της αντιπολίτευσης;  Είναι μήπως εκείνος ο λογιστάκος που από μια ψευδοπατικούρα του Ε.Α.Μ ίδρυσε κόμμα και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης; (Δημοσίευσε και πρόγραμμα για τις  100 πρώτες ημέρες  της κυβέρνησής του ο αθεόφοβος). Είναι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ που προσπαθούν με το Σταυρό στο χέρι να αποκρούσουν τα αλεπάλληλα χτυπήματα του «αόρατου» εχθρού τους ή ο Βύρων Πολύδωρας που διακαίεται από την εμμονή να λευτερώσει «πάλι» την Τριπολιτσά;  Πρόγραμμα δεν έχει ούτε η  «Χ.Α.» που θα παραμείνει για πολύ ακόμη δέσμια της εισαγγελικής αυθαιρεσίας. Η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» φαίνεται ότι ανήκει στις δυνάμεις εκείνες που δεν τρέφουν πλέον αυταπάτες για το είδος του αγώνα που απαιτείται προκειμένου να ανατραπεί το σύστημα. Γύρω από το «ΚΚΕ», φαίνεται ότι βρήκαν καταφύγιο, εκτός από τους κομμουνιστές και εκείνοι οι πολίτες (αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι) που ακόμη θέλουν να πιστεύουν  στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Ακολουθούν  εκατοντάδες άλλες πολιτικές οργανώσεις  που φυτρώνουν από το πουθενά και οδηγούν πάλι στο πουθενά, πολλές δε εξ αυτών χρηματοδοτούνται από τους Γερμανούς  και οι οποίες, αν δεν είναι ταγμένες στο δόγμα της «δραχμής», της «συντακτικής εθνοσυνέλευσης» και των «αρίστων», υποστηρίζουν τα «σημαντικά»  ενδιαφέροντα των κυνηγών, των γυμνιστών και των λοιπών «πυλώνων» της Ελληνικής κοινωνίας.  Εφαρμόζεται η μέθοδος του σαλαμιού, που αποσκοπεί να εμποδίσει ενεργά  μια τυχόν ένωση των Ελληνικών αντικατοχικών δυνάμεων σε μια παράταξη. 

Η Γερμανία μετατρέπεται σε μια παγκόσμια υπερδύναμη. Οι Γερμανικές Ε.Δ. αλλάζουν τις δομές και τις δυνατότητές τους και επιχειρούν καθαρά πλέον ως επιθετικός στρατός κατοχής. Πνίγηκε στο αίμα κάθε προσπάθεια αντίστασης των χωρών και των λαών στη Γερμανική ηγεμονία. Στην Ουκρανία, στο Μάλι, στη Γουϊνέα, στο Νοτ. Σουδάν, στη  Βορ. Λιβύη, στη Συρία, στο Βόρ. Ιράκ, στην Ταϋλάνδη (όπου πριν λίγα 24-ωρα έκαναν στρατιωτικό πραξικόπημα) όπως και σε πολλές άλλες χώρες πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι επειδή αντιστέκονται στη Γερμανική κατοχή. Η Γερμανία ποσώς ενδιαφέρεται για τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Στις 20 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθηκε στη Γερμανία η στρατιωτική άσκηση «Όψη-ίδια», όπου 3.500  στρατιωτικοί με 700 τεθωρακισμένα, με μαχητικά ελικόπτερα και αεροσκάφη ασκήθηκαν επί ένα 10-ήμερο, με αληθινά πυρά,  για την «καταστολή» μιας Ελληνικής επανάστασης και για την ανακατάληψη των Ελληνικών εδαφών. Η Γερμανία δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελλάδα να ανακτήσει με ειρηνικά μέσα την εθνική της κυριαρχία. Η Γερμανική επεκτατική πολιτική έχει γράψει τους διεθνείς νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Όποιος εναντιώνεται στα συμφέροντα της Γερμανίας «εκτελείται». Δεν είναι τυχαίο, ότι υπό την αιγίδα των Γερμανικών υπηρεσιών, καταστρώνονται πυρετωδώς δύο σχέδια που αποβλέπουν στο «πως» θα τεθεί ο Βλαδίμηρος Πούτιν, μέσω των επαφών του με συγκεκριμένους πολιτικούς, δημοσιογράφους και κληρικούς, μια για πάντα «εκτός μάχης».

 Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα  υπό πλήρη Γερμανική κατοχή. Δεν πρόκειται ποτέ να μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε.  Ομόνοια, σύμπνοια, αλληλοσεβασμός, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα, γενναιότητα, θάρρος και η ετοιμότητα να πολεμήσουμε τον εχθρό είναι τα αυτονόητα ζητούμενα που θα μας επιτρέψουν να βγούμε από το αδιέξοδο.  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία για τις Γερμανικές δυνάμεις κατοχής και γι αυτούς τους «λιλιπούτειους»  προσκυνημένους  από το να βλέπουν τον λαό μας ενωμένο, μονιασμένο και αγαπημένο. Στείλτε με την ψήφο Σας τους «γίγαντες» της «Λιλιπούπολης», τη σάρα, την μάρα και το κακό συναπάντημα στα τσακίδια του διαόλου. Η πείνα, η δυστυχία, η αρρώστια και η εξαθλίωση δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε αριστερούς,  δεξιούς, κομμουνιστές ή χρυσαυγίτες και όπως μετά από ένα σεισμό ή μια θεομηνία θα βοηθήσεις τον κάθε  γείτονά Σου άσχετα αν αυτός είναι δεξιών ή αριστερών πεποιθήσεων, έτσι και τώρα που όλος ο λαός μας βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης, απαιτείται η σύμπλευση όλων των Ελληνικών δυνάμεων. 

Γεφυρώστε τα χάσματα και γκρεμίστε τους φράκτες που μας χωρίζουν. Χτίστε πάνω στις κάλπες το μέλλον ενός μονιασμένου λαού, που ενεργά ενδιαφέρεται για την τύχη των παιδιών του, που σέβεται και τιμά τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων του και που δεν ψάχνει πια για δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγει το ραντεβού του με την ιστορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: