ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Ο Σαμαράς αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος



Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά για τη χθεσινή τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση. Το φαινομενικό πλήθος των δήθεν οπαδών τού δήθεν μεγάλου κόμματος, συγκεντρώθηκε δήθεναυτοβούλως για να επευφημήσει τον δήθεν λαοφιλή και δήθενΠρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Βεβαίως όλα τα «δήθεν» δεν θα μπορούσε να τα αντιληφτεί κάποιος μέσα από την πλασματική εικόνα των διαπλεκόμενων τηλεοπτικών καναλιών. Όμως ευτυχώς στις μέρες υπάρχει το Διαδίκτυο και οι ανεξάρτητοι bloggers που ξεμπρόστιασαν αμέσως τους λαοπλάνους ψεύτες.

Οι πραγματικότητα για τη συγκέντρωση του Σαμαρά είναι ότι μικρός αριθμός κομπάρσων μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στην Πλατεία Συντάγματος για να στριμωχτούν στη συνέχεια σε μιαλεπτή λωρίδα χώρου για να φαίνονται πολλοί. Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης κατασκεύασε μια ψεύτικη τηλεοπτική εικόναπροκειμένου να ξυπνήσει τις μνήμες των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων του παρελθόντος, στους πολίτες της υπόλοιπης χώρας.

Ο Σαμαράς, τραγικός! Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Είπε τα μεγαλειώδη ψέματά του με όλα τα μέσα: με κείμενο, εικόνα και ήχο… Ουσιαστικά βροντοφώναξε: «Είστε ηλίθιοι, σας δουλεύω ψιλό γαζί, ψηφίστε με, ψηφίστε Νέα Δημοκρατία!»

Ψεύτικα λόγια από έναν ψεύτη και πανικόβλητο δήθεν Πρωθυπουργό, που επέλεξε να κρυφτεί πίσω από μια ψεύτικη τηλεοπτική εικόνα που έγινε η θηλιά στο λαιμό του. Ο Σαμαράς χθες αυτοκτόνησε πολιτικά στην Πλατεία Συντάγματος. Στην πλατεία όπου οι λιγοστοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας ποδοπάτησαν το αίμα του αυτο-θυσιασμένου  Δημήτρη Χριστούλα




massmedia-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: