ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

Η διεθνής πετρελαϊκή κοινότητα βλέπει Ελλάδα

Η διεθνής πετρελαϊκή κοινότητα βλέπει Ελλάδα
Σημαντική κινητικότητα καταγράφεται το τελευταία διάστημα γύρω από την υπόθεση των ερευνών υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο.
Μετά την υπογραφή των συμβάσεων με τρεις κοινοπραξίες εταιριών για την πραγματοποίηση ερευνών στα Ιωάννινα, τον Πατραϊκό Κόλπο και το Κατάκολο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης ανακοίνωσε την αποδοχή των αιτημάτων της ιταλικής ENEL για την πραγματοποίηση ερευνών σε τρεις ακόμη περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Η ENEL TRADE SpA αξιοποιώντας τη δυνατότητα που της δίνει η νέα ελληνική νομοθεσία για τις έρευνες, κατέθεσε τον Απρίλιο τρεις αιτήσεις ενδιαφέροντος για την απόκτηση των δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης στις περιοχές Άρτα – Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Μετά την κίνηση αυτή και αφού το αίτημα έγινε δεκτό από το υπουργείο, θα καθοριστούν οι ακριβείς συντεταγμένες και οι χάρτες των υπό παραχώρηση περιοχών και στη συνέχεια θα γίνει διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσκληση σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου θα δημοσιευθεί τον Ιουλίου και θα παραμείνει «ανοιχτή» για 90 ημέρες. Εφόσον δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλη εταιρία, τότε οι τρεις περιοχές θα κατακυρωθούν στην ENEL. Εάν πάλι υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους θα υποβληθούν προσφορές που θα αξιολογηθούν προκειμένου να γίνει η κατακύρωση.
Η κινητικότητα και το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για πιθανά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον ελλαδικό χώρο, αν μη τι άλλο δημιουργεί αισιοδοξία για το γεγονός ότι οι διεθνής πετρελαϊκή κοινότητα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: