ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

Προβάδισμα 3,6 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Προβάδισμα 3,6 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοιβουλίου   ΣΥΡΙΖΑ 29,6%, ΝΔ 26%
Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 29.6% δίνει δημοσκόπηση των ALCO και Palmos για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και το PollWatch. Η ΝΔ συγκεντρώνει το 26% ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 8%, το ΠΑΣΟΚ/Ελιά με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, οι ΑΝΕΞ με 5,1% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.

Σύμφωνα με στοιχεία του ευρωκοινοβουλίου εκτιμάται πως το δεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα θα κερδίσει 217 έδρες απο τις 751 έδρες ενώ οι Σοσιαλιστές αναμένεται να συγκεντρώσουν 201. Αύξηση παρουσιάζουν τα ποσοστά του Κόμματος της Ευρωπαικής Αριστεράς που φτάνει τις 53 έδρες.

Best

Δεν υπάρχουν σχόλια: