ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

Ο Θεοχάρης κλείνει το Νεώριο Σύρου με αίτηση κατάσχεσης προκαλώντας οργή


Image
Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης βάζει λουκέτο στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου με το έτσι θέλω! Κάνοντας αίτηση κατάσχεσης “εις χείρας τρίτων” ακυρώνει την προσπάθεια του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και της κυβέρνησης να σώσει το ναυπηγείο το οποίο με την κίνηση του Θεοχάρη χάνει τις δουλειές που είχε κλείσει για επισκευές 12 πλοίων αλλά και μιας δεξαμενής του ΠΝ από τη Σούδα!

Τι έχει συμβεί;

Το ΠΝ προσπαθώντας να δώσει μια ανάσα ζωής στο Νεώριο, του ανέθεσε την επισκευή της πλωτής δεξαμενής του από τη Σούδα. Επιπλέον το Ναυπηγείο κατόρθωσε να πάρει 12 συμβόλαια επισκευών και οι εργαζόμενοι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είχαν αρχίσει να αισιοδοξούν. Μόνο που είχαν υπολογίσει χωρίς τον Θεοχάρη. Ο οποίος με την αίτηση για κατάσχεση λόγω των χρεών που έχει η επιχείρηση ουσιαστικά καταδικάζει το Νεώριο!

Αποτέλεσμα το ναυπηγείο ήδη να μην λειτουργεί ,οι 12 δουλειές που είχε κλείσει να πηγαίνουν χαμένες να παραμένει στη Σύρο!

Το ερώτημα εύλογο: Πως θα ξεχρεώσει μια επιχείρηση αν δεν την αφήσεις να δουλέψει για να σε πληρώσει;

Η κυβέρνηση εγκρίνει την ενέργεια του κ. Θεοχάρη ; Προφανώς όχι . Αλλά θα κάνει κάτι για να μην κλείσει τόσο άδικα και το Νεώριο; Μήπως κάποιοι θέλουν να κλείσει;


OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: