ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

Άγρια γιούχα στον Βενιζέλο…




Ουουουου! 

Μόλις άρχισε να μιλάει του την ‘πέσαν. Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας κινήθηκαν εναντίον εκείνων που είχαν ξεσπάσει σε αποδοκιμασίες.

"Ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι αυτοί", μετέδωσε η ρεπόρτερ του STAR από το μουσείο Μπενάκη όπου γίνεται η ομιλία Βενιζέλου.

Ο Χατζηνικολάου είπε, ότι αυτό είναι πρωτοφανές και δεν ταιριάζει στα πολιτικά μας ήθη. Σ’ αυτού του είδους τις συγκεντρώσεις προσέρχονται...
όσοι υποστηρίζουν το κόμμα που τις διοργανώνει.

Φυσικά, δεν έχουμε την ίδια άποψη με τον σχολιαστή του STAR. Γιατί ο Βενιζέλος αποτελεί μια θλιβερή εξαίρεση του κανόνα, σε όλα αυτά τα ωραία και καλά που είπε.

Είναι ο μοιραίος άνθρωπος που καταβαράθρωσε αυτό το μεγάλο ιστορικό κόμμα, που κάποτε το λέγαν ΠΑΣΟΚ…


Από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: