ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

Ρωμανιάς - Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς για τη Χρυσή Αυγή! - Ένταση εκτός ορίων! Σηκώθηκε από τη θέση της η Έλλη Στάη για να τους ηρεμήσει!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον απόλυτο αποκλεισμό της από τα ΜΜΕ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε: "Δύο ημέρες μετά τη νίκη μας στις εκλογές και κανένα μέσο δεν μας δίνει βήμα για αν εκφράσουμε τις απόψεις μας. Έχει καταλυθεί η ουσία των ελεύθερων εκλογών.

Έχουμε απολέσει το δικαίωμα του λόγου. Σε όλα τα κανάλια, όλα τα κόμματα μιλούν για εμάς χωρίς εμάς.

Μοναδικός τους φόβος είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό γιατί έρχεται δεύτερο χαστούκι στο σύστημα την ερχόμενη Κυριακή".


"Πρεμιέρα" στους καβγάδες των έκτακτων τηλεοπτικών εκπομπών για τις εκλογές έκαναν απόψε ο Γιώργος Ρωμανιάς - Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος - Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ. Οι δυο τους, καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των exit poll.

Η φράση του κ. Παπαδόπουλου ότι ανατρίχιασε με το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή, ενόχλησε τον κ Ρωμανιά, ο οποίος είπε: 
«Αυτός είναι ο ελληνικός λαός τον οποίο πρέπει να σεβόμαστε και τη γνώμη του πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε όχι με ανατριχίλες, αλλά με προβληματισμούς».

Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ: «Εγώ δικαιούμαι να ανατριχιάζω όταν νεοναζί παίρνουν αυτά τα ποσοστά. Αν εσάς δεν σας ενοχλεί είναι δικαίωμά σας. Κοιτάξτε να πάρετε ψηφαλάκια από τη Χρυσή Αυγή! Μπράβο σας»!

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ αυτόν που ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν τον σέβομαι. Αυτόν που είναι με τους ναζί δεν τον σέβομαι! Εσείς να τον σέβεστε και να συνυπάρχεται μαζί τους! Εγώ δεν είμαι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής». 

Εξοργισμένος ανταπάντησε ο Γιώργος Ρωμανιάς: «Ξέρετε την προσωπική μου ιστορία; Αν δεν την ξέρετε, να την μάθετε! Είναι γνωστό το πολιτικό μου στίγμα».

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Έλλης Στάη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η μετάδοση των αποτελεσμάτων...

Απίστευτη ομολογία Άδωνι: Η Χ.Α. ήταν στο 25%. 
Φοβήθηκα πραγματικά! 
Βάλαμε τον Σπηλιωτόπουλο για να της κόψουμε ψήφους [video]
Αποκαλυπτικός ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών κάνοντας λόγο για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Αποκαλύπτει μάλιστα εμμέσως ότι τα γκάλοπ που αφορούσαν το Δήμο Αθηναίων έδειχναν διαφορετικά ποσοστά του εν λόγω κόμματος, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πιο υψηλά.

Είπε χαρακτηριστικά ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα ήταν η “πληγή” που όμως αύξησε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενώ την ίδια ώρα “αποκάλυψε” ότι η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου ουσιαστικά έκοψε ψήφους από τη Χρυσή Αυγή με σκοπό να μην πάει σε δέυτερο γύρο.




Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: