ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

Ευρωεκλογές 2014 – Η ψήφος είναι υποχρεωτική, έχεις επιλογή, πες ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !


elections

Τρόπος διεξαγωγής των εκλογών 

Η ψηφοφορία για την εκλογή των είκοσι ένα (21) καινούργιων αντιπροσώπων που βάσει του πληθυσμού της χώρας μας αναλογούν, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, στις 25 Μαΐου ενώ στα λοιπά κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο έδαφος των οποίων θα ψηφίσουν οι Έλληνες εκλογείς που διαμένουν μόνιμα ή βρίσκονται σε αυτά κατά την ημέρα των εκλογών, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαΐου αλλά οι ψήφοι θα προσμετρηθούν και θα ανακοινωθούν μαζί με εκείνα της ελληνικής επικρατείας.
Μέχρι τώρα, οι αντιπρόσωποι ΜΑΣ, διοριζόταν από τους αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων και εμείς απλά αποφασίζαμε πόσους να διορίσει ο καθένας. 
Φέτος όμως, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, η επιλογή των βουλευτών θα γίνει με ψηφοφορία που απέκτησε μια οσμή δημοκρατίας, καθώς στις επικείμενες εκλογές και για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια, ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να επιλέξει ο ίδιος τους υποψήφιους που κρίνει ικανούς και άξιους να τον εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή. Με αυτόν τον τρόπο η Λαϊκή κυριαρχία αρχίζει να αποκτά σάρκα και οστά….
Η έναρξη του εκδημοκρατισμού των εκλογών έγινε με το νόμο 4255/2014 και πρέπει να γίνουν πολλές άλλες αλλαγές για να έχουμε πραγματικές εκλογές και συνεπώς πραγματική δημοκρατία, αλλά πάλι καλά που έγινε η αρχή. Σύντομα θα γίνουν και τα υπόλοιπα, αλλά θα το συζητήσουμε άλλη φορά. 
Πάντως, σημειώστε παρακαλώ και το γεγονός ότι, από εδώ και στο εξής, οι αρχηγοί των κομμάτων όχι μόνο ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν για λογαριασμό μας, αλλά ούτε για δικό τους λογαριασμό δεν μπορούν να αποφασίζουν πια, γιατί γύρισε ο τροχός και ήρθε η σειρά μας ! Τι εννοώ ;; Ότι και οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στη διαδικασία θεωρούνται κανονικοί υποψήφιοι και για να εκλεγούν ευρωβουλευτές χρειάζονται την ψήφο μας. Έχεις αρκετούς σταυρούς προτίμησης κύριε ;; Περνάς ! Δεν έχεις ;; Ας προχωρήσουν οι άλλοι που είναι καλύτεροι. Τέρμα ο αυτο-διορισμός. Αυτή είναι ισότητα ενώπιον του νόμου, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (Άρθ. 4 Σ). 

Οι υποψήφιοι

Πάνω από 1300 άτομα διεκδικούν την αντιπροσώπευση των περίπου 10.000.000 Ελλήνων ψηφοφόρων που κατοικούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Επειδή ο ελληνικός νόμος δεν επιτρέπει σε μεμονωμένα άτομα να συμμετέχουν στην διαδικασία των εκλογών, οι προαναφερόμενοι υποψήφιοι συμμετέχουν αναγκαστικά σε συνδυασμούς κομμάτων ή συνασπισμούς κομμάτων. Οι συνδυασμοί είναι 42 και σχεδόν το εν τρίτο είναι νεοεμφανιζόμενες πολιτικές δυνάμεις, συμμετέχουν για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές ή αποτελούν καινούργιες συμμαχίες παλιότερων πολιτικών σχηματισμών.
Εσείς έχετε την δυνατότητα να δείξετε την προτίμηση σας σε 4 υποψηφίους το πολύ, αλλά μόνο αν ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό.  Συνεπώς στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών μπορούν να τεθούν μέχρι καιτέσσερις (4) σταυροί προτίμησης..

.

Πως χρησιμοποιείται το λευκό ψηφοδέλτιο 

Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο με ειδικό γνώρισμα μονογραφημένο από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής και σφραγισμένο με τη σφραγίδα της επιτροπής, καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών.
Σε περίπτωση που στο εκλογικό σας τμήμα δεν υπάρχει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που εσείς θέλετε, ζητήστε από την εφορευτική επιτροπή να σας επικυρώσει ένα λευκό ψηφοδέλτιο. Σε αυτό θα γράψετε με το χέρι το όνομα ενός ή περισσότερων υποψηφίων (4 το πολύ).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 
Βάσει του εκλογικού νόμου, τα ψηφοδέλτια είναι μόνο έντυπα. Όποιο ψηφοδέλτιο δεν είναι έντυπο, έστω και μερικά, είναι άκυρο. Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, κατά την ψηφοφορία προκύπτει έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων, η εφορευτική επιτροπή οφείλει να συντάξει την ίδια στιγμή πρακτικό στο οποίο να βεβαιώνει την έλλειψη έντυπων ψηφοδελτίων, το λόγο που, κατά την κρίση της, δημιουργήθηκε αυτή η έλλειψη, τον τρόπο που φρόντισε για ανεφοδιασμό με νέα έντυπα ψηφοδέλτια και το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε. Μετά τη σύνταξη του πρακτικού αυτού επιτρέπεται, κατ’ εξαίρεση, η συνέχιση της ψηφοφορίας με λευκά ψηφοδέλτια. Τα λευκά ψηφοδέλτια παραδίδονται από την εφορευτική επιτροπή, από ένα σε κάθε εκλογέα, αφού πρώτα τεθεί, προς το μέρος της μικρότερης πλευράς του, η σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, σημειωθεί δίπλα της η ημερομηνία της εκλογής και τεθεί, κάτω από την ημερομηνία, η μονογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου.
Ο εκλογέας αφού πάρει από την εφορευτική επιτροπή το σφραγισμένο και θεωρημένο σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο λευκό ψηφοδέλτιο και αφού αποχωρήσει στον ιδιαίτερο χώρο του εκλογικού τμήματος οφείλει να το συμπληρώσει με το χέρι του.
Στο λευκό ψηφοδέλτιο ο εκλογέας γράφει, το όνομα του συνδυασμού ή  το όνομα ενός ή περισσότερων υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού, οπότε το ψηφοδέλτιο υπολογίζεται στη δύναμη του συνδυασμού στον οποίο ανήκουν οι υποψήφιοι αυτοί. Ο υποψήφιος συνδυασμού, του οποίου το όνομα αναγράφεται στο λευκό ψηφοδέλτιο, θεωρείται ότι λαμβάνει σταυρό προτίμησης (ΠΔ 26/2012 Αρθ. 70.3 και 74 – ΦΕΚ Α 57/2012) . 

Συμπέρασμα

Επειδή οι εκλογές είναι το άλφα και το ωμέγα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας
Επειδή βάσει του συντάγματος η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική
Επειδή εμείς δεν παραβιάζουμε το σύνταγμα
Επειδή για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας στην Ευρώπη
Επειδή λόγω αλλαγής του εκλογικού νόμου οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι και πολύ καλύτεροι
Σας καλώ να πείτε ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ, στο ΑΚΥΡΟ και στο ΛΕΥΚΟ που δεν είναι μορφές διαμαρτυρίαςέτσι όπως μερικοί καλοθελητές σας λένε, αλλά έντεχνος τρόπος “εξουδετέρωσης” ενοχλητικών ψηφοφόρων που δεν στηρίζουν το καθεστώς.  
Πηγαίνετε λοιπόν στις κάλπες και ψηφίστε ! Μην απέχετε, μην ακυρώσετε την ψήφο σας και το λευκό ψηφοδέλτιο χρησιμοποιήστε το μόνο με τον προαναφερόμενο νόμιμο τρόπο, εάν και εφόσον χρειαστεί.
Μελετήστε τα βιογραφικά των υποψηφίων, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ! Έχετε από που να διαλέξετε.
Ελάτε να αναδείξουμε τους καλύτερους γιατί αλλιώς ποτέ δεν θα αποκτήσουμε την αντιπροσώπευση που μας αξίζει ! 

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !


Επειδή η γνώση είναι δύναμη, παρακαλώ διαδώστε με κάθε τρόπο το παρόν κείμενο και την λίστα των υποψηφίων. Μην ξεχνάτε τα άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τυπώστε τα κείμενα και μοιράστε τα. Ευχαριστώ
Χριστίνα Σαλεμή 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η αποχη ειναι πολιτικη πραξη!! επισης αυτο το υποχρεωτικο δειχνει και τον τρομο τους!! δεν καταλαβαμε!!! δηαδη???θα παμε να ψηφισουμε ντε και καλα?? οχι ρε φιλε!! δεν μας κανει κανεις! και δεν παμε μεχρι να μας "κανει"καποιος!! αλοιως,αποχη και μετα θα δουμε τα ποσοστα της και θα μιλησουν τα δικαστηρια!! δηλαδη το εικοσι τοις εκατο θα αποφασισει για το υπολοιπο ογδοντα?? πλακα μας κανεις?? σε μια πολη με 800000 κατοικους θα ψηφισουν οι 100 χιλιαδες και θα μετρησουν τα ποσοστα? θα αποφασιζουν οι 100 επιδη γουσταρει το συστημα??
τελος αυτα! και την προηγουμενη φορα ακυρες ηταν! η δικαιωσυνη δεν "μιλησε"!! ομως οτι αποφασεις και να "παρθηκαν" ειναι ακυρες!!! δεν ηταν κυβερνηση με λαικη εντολη,και νομιμα ποσοστα!!!
ακυρα ολα!!!..θα τα "βρουμε" συντομα αυτα...!! σταματηστε να λετε αυτες τις μαλακιες! ενημερωστε σωστα τον κοσμο,αλοιως ειστε δικος τους...ετσι εμεις το 'πιανουμε"...