ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

«Οι κυβερνητικοί συνεταίροι θα πέσουν στην «φάκα» που έστησαν…»

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι πολίτες κάθε προεκλογική περίοδο. Οι τριπλές εκλογές του Μαΐου έσπειραν τον τρόμο στους «εκτεθειμένους» της κοινής γνώμης για τα πολιτικά πεπραγμένα τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα κομματικά επιτελεία των Κυβερνώντων να επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να «αποκρύψουν» τα κακώς κείμενα και να πείσουν τους πολίτες πως όλα βαίνουν καλώς.
Πρώτα, επιστράτευσαν το κόλπο των δημοσκοπήσεων. Δίνουν και παίρνουν οι «παραγγελίες» των δημοσκοπήσεων είτε από τα κόμματα εξουσίας, είτε από τους μεγαλοκαναλάρχες, ως «αντίδωρο» για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους από την πολιτική ηγεσία, ώστε να δημιουργηθεί στους πολίτες μια ψευδή εικόνα για το πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε, ο κ. Πάγκαλος, ο κ. «μαζί τα φάγαμε» παραδέχτηκε με περισσή θρασυδειλία ότι το πάλαι ποτέ κραταιό και διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ «τάιζε» όλα αυτά τα χρόνια τους δημοσκόπους. Ωστόσο, τις «γκαιμπελικές» μεθόδους, όπως αυτή των δημοσκοπήσεων, τις ανέτρεψε το εκλογικό σώμα την προηγούμενη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, «ξεγυμνώνοντας» όσους προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την κοινωνία.
Και αφού δεν απέδωσε καρπούς το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων, αντίθετα ενέτεινε το δυσάρεστο κλίμα μετά το «ξεγύμνωμα» του δημοσκοπικού φιάσκου, οι Κυβερνώντες αποφάσισαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη των εκβιαστικών διλλημάτων, των απειλών ή ακόμα και των ψεύτικων υποσχέσεων. Ο κ.Σαμαράς και ο κ.Βενιζέλος, με πρόσχημα την αποσταθεροποίηση της χώρας, τρομοκρατούν για ακόμα μια φορά τους πολίτες ενόψει των Ευρωεκλογών, προσπαθώντας απεγνωσμένα να προστατεύσουν τις κυβερνητικές τους καρέκλες που τρίζουν.
Ας μην γελιόμαστε, η σταθεροποίηση της χώρας δεν διασφαλίζεται με ανεργία που ξεπερνά το 27 %, με μισθούς φτωχοποίησης, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, με πολιτική αναλγησία, με ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας και με κοινωνική εξαθλίωση!
Όσο και να προσπαθούν οι Κυβερνώντες να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και διχασμού στην κοινωνία μέσω προπαγανδιστικών τακτικών, οι πολίτες δεν πείθονται και το απέδειξαν. Όσα «τυράκια» και αν ρίχνουν στην προεκλογική μάχη, οι πολίτες δεν θα πιαστούν στην μετεκλογική «φάκα»!
Η απάντηση στον προεκλογικό εκφοβισμό της Κυβέρνησης θα δοθεί δημοκρατικά από την κοινωνία την ερχόμενη Κυριακή των Εκλογών!

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δρακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: