ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

Άρχισε να εκρήγνυται το «καζάνι» της ΝΔ. Παραιτήθηκε ο Γιαννόπουλος.


Χθες είχαμε γράψει άρθρο με τίτλο Καζάνι που βράζει η ΝΔ. Περιμέναμε φυσικά αυτό το "καζάνι" να εκραγεί από την Κυριακή το βράδυ, όταν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα δείχνουν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν περιμέναμε ειλικρινά ποτέ να αρχίσουν οι εκρήξεις από σήμερα.

Παραιτήθηκε λοιπόν σήμερα από τη ΝΔ ο
υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και πρώην βουλευτής και υπουργός υγείας της ΝΔ, κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, καταγγέλλοντας τον «Σαμαρά και την παρέα του».  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική δήλωση της παραίτησής του: «"Οι πολιτικοί δείκτες του ρολογιού μου σταμάτησαν στο Ζάππειο ΙΙ"… Παραμένω πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη της Ν.Δ. από τον γενάρχη της Κ. Καραμανλή στις αρχές, θέσεις και ιδέες του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Δε μπορώ όμως να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας του».

Η πολιτική παρέα της ΠΟΛΑΝ που κατέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, προσπαθεί να μετατρέψει την φιλελεύθερη ΝΔ σε ένα νεοφιλελεύθερο ολιγαρχικό μόρφωμα, υποτακτικό στους δανειστές, με όλες τις πολιτικές του οικογένειες και τα πολιτικά του τζάκια ακλόνητα στη θέση τους, ενώ η Ελλάδα εισήλθε πτωχευμένη και εξαθλιωμένη στον 21ο αιώνα.  

Ο κ. Σαμαράς, αν και στη μονομαχία του με την κ. Μπακογιάννη, για την αρχηγία του κόμματος, υποσχέθηκε κατάργηση της οικογενειοκρατίας, κατάργηση των πολιτικών τζακιών και εσωκομματική δημοκρατία, εντούτοις όμως, προώθησε παντού τις πολιτικές οικογένειες, αδιαφορώντας για τα άξια μέλη και στελέχη του κόμματος. Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προωθεί τον κ. Μπακογιάννη, ωσάν να μην υπάρχουν άλλοι αγωνιστές  νεοδημοκράτες. Το γεγονός αυτό το επισημαίνει και ο κ. Γιάννόπουλος στη δήλωσή του λέγοντας πως «Δε σκοπεύω να αξιοποιηθώ πολιτικά και δε μπορώ να στηρίξω, να ταυτιστώ με την επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά για την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη».



Δεν υπάρχουν σχόλια: