ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.14

Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα από τον φιλόσοφο της ιταλικής αριστεράς Diego Fusaro: Ο Τσίπρας είναι δωσίλογος κι ως τέτοιος είναι εχθρός των εργαζομένων και του λαού… (Tsipras è un collaborazionista e, in quanto tale, è nemico dei lavoratori e del popolo)


Βίαια επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αποδέκτες τη «λίστα Τσίπρα» στην Ιταλία, με αφορμή την εμφάνιση και καθημερινή προβολή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ από τα ιταλικά μνημονιακά ΜΜΕ της διαπλοκής και των σιωνιστών (βλ.Repubblica, Spinelli…).
O Diego Fusaro, επισημαίνει σε δήλωσή του: «Ο Τσίπρας που είδε τη γενοκτονία του λαού του από το ευρώ… και θέλει να διατηρήσει το ευρώ! Οι δούλοι του κεφαλαίου είναι άφθονοι! Μπορείς να “αναμορφώσεις (εκσυγχρονίσεις)” το καθεστώς των ευρωκρατών; Όχι. Αυτό μπορείς μόνον να το γκρεμίσεις. Ο Τσίπρας είναι δωσίλογος κι ως τέτοιος είναι εχθρός των εργαζομένων και του λαού. Αγωνίσου πάντα εναντίον του κεφαλαίου! Υπερασπίσου τους λαούς και τους καταπιεσμένους του πλανήτη! Με τον Μάρξ και τον Γκράμσι κι όχι τους δούλους του κεφαλαίου!

O Τσίπρας κι η Spinelli: η αριστερά που αγωνίζεται για το...
κεφάλαιο. Με μια λέξη: η αριστερά που πρόδωσε...»
Diego Fusaro 
Tsipras, un greco che ha visto il genocidio del suo popolo ad opera dell'euro...e vuole mantenere l'euro!!! i servi del capitale abbondano! si può "riformare" il regime eurocratico? no. lo si può solo abbattere. Tsipras è un collaborazionista e, in quanto tale, è nemico dei lavoratori e del popolo. lotta contro il capitale, sempre! in difesa dei popoli e degli offesi del pianeta! con Marx e Gramsci, non con i servi del capitale!
Tsipras e Spinelli: la sinistra che lotta per il capitale. In una parola: la sinistra che ha tradito...
Σχετικά με τη λίστα Τσίπρα στην Ιταλία:


από sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: