ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Εσύ, κουτέ ελληνικέ λαέ γιατί δεν αγωνίζεσαι “για να σώσεις το τομάρι σου”;


Αυτή τη στιγμή για το μόνο που αγωνίζονται ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι λοιποί βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια, καθώς και όλοι οι δημοσιογράφοι που με ένα σωρό ψέματά τους, στήριξαν τους προηγούμενους στο έγκλημα που διέπραξαν κατά της πατρίδας και του ελληνικού λαού, είναι “για να σώσουν το τομάρι τους”. Και βλέπετε τι αγώνα κάνουν. Εμείς γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε από αυτούς, να αγωνιστούμε και εμείς εναντίον τους “για να σώσουμε το τομάρι μας”;
Επειδή δεν είμαι ούτε πολιτικός, ούτε δημοσιογράφος, ούτε κομματικό στέλεχος, ούτε υπάλληλος ανθρώπων που επιδιώκουν το συμφέρον τους, αλλά απλά ένας άνθρωπος του λαού, σας μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Ότι αγώνα έκανα, τον έκανα για τα παιδιά μου και για τον καθένα σας παρόλο που δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Γνωρίζω όμως ότι η ζωή του καθενός σας και των μελών της οικογένειάς σας έχει την ίδια αξία με τη δική μου.
Και επειδή οι οικονομολόγοι που τους βγάζουν στα κανάλια είναι είτε “μπουρδολόγοι” είτε συμφεροντολόγοι, προφανώς υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι οικονομολόγοι αλλά αυτούς δεν τους εμφανίζουν γιατί τους “χαλάνε τη σούπα”, σας παρουσιάζω με απλά λόγια το πως έχουν τα πράγματα για να μην σας εξαπατήσουν.
Η οικονομία είναι όπως ο άνθρωπος. Ο Οργανισμός για να λειτουργήσει χρειάζεται το αίμα. Όσο ο άνθρωπος αιμορραγεί, ο οργανισμός δυσκολεύεται να λειτουργήσει και όταν η απώλεια είναι μεγάλη έχει σαν αποτέλεσμα το σταμάτημα της καρδιάς. Το αίμα της οικονομίας είναι το χρήμα. Χωρίς χρήμα καμιά οικονομία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό ακριβώς μας κάνουν. Μας αφαιρούν το χρήμα, για να σταματήσουν την καρδιά της οικονομίας. Και η καρδιά της οικονομίας μας, δυσκολεύεται να λειτουργήσει ακριβώς γιατί δεν υπάρχει το χρήμα. Και ενώ βλέπουμε όλοι μας ότι δεν υπάρχει χρήμα, καθόμαστε και πιστεύομαι ότι θα ζήσουμε χωρίς αυτό. Τόσο ανόητοι είμαστε. Ούτε τα απλά δεν καταλαβαίνουμε. Επιτρέπουμε σε ανθρώπους σαν το Σαμαρά και το Βενιζέλο να μας κοροϊδεύουν.
Δημιούργησαν το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο με 100 εκατομμύρια των Γερμανών και 100 δικά μας για να χρηματοδοτήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για να έχουν κάτι να πουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια των επιχειρηματιών. Ξέρετε με τι ισοδυναμούν τα χρήματα αυτά; Mε μια σταγόνα νερό. Μπορείς με μια σταγόνα νερό να ποτίσεις ένα λουλούδι σε μια γλάστρα; H Ελλάδα έχει χάσει πολύ αίμα και χρειάζεται άμεση μετάγγιση όχι αύριο, σήμερα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν κόψει δικό της χρήμα. Σήμερα άλλος τρόπος δε υπάρχει. Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις. Απλά να μην είσαι κούτσουρο και να μην εκφράζεις τα συμφέροντα της διεθνούς πλουτοκρατίας.
Επίσης, οι Έλληνες χρειάζονται άμεσα εργασία. Και όταν λέμε άμεσα εννοούμε τώρα και όχι σε δέκα χρόνια που θα υπάρχει μόνο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να κινηθούν ταυτόχρονα ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας. Ο δημόσιος θα κινηθεί μέσα από ένα μεγάλο και στοχευμένο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Χρειάζεται σχέδιο και χρήμα. Άρα χρειάζονται πολιτικοί με όραμα και δικό μας χρήμα.
Ο ιδιωτικός τομέας είναι αδύνατο να δραστηριοποιηθεί ταχύτατα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα εξηγήσω τον λόγο. Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει παραγωγική μηχανή. Είναι επιτακτική ανάγκη, να δημιουργήσουμε πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας μέσα σε ένα χρόνο μέσα από τη δημιουργία παραγωγικής μηχανής. Η παραγωγική μηχανή δημιουργείται δουλεύοντας βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Πρώτα δημιουργούμε το βραχυπρόθεσμο, χτίζοντας παράλληλα το μεσοπρόθεσμο και το μακροπρόθεσμο. Άρα πριν κατασκευάσεις αυτοκίνητα, αεροπλάνα, οπλικά συστήματα, πλοία, βαριά βιομηχανία, αλλά και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας κλπ , που θα φτάσουμε μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και στην παραγωγή αυτών, χρειαζόμαστε να δημιουργηθούν επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα (βραχυπρόθεσμα). Π.Χ. ένδυση, υπόδηση, έπιπλα, αντικείμενα καθημερινής χρήσης, γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα και μεταποίηση αυτών κλπ. Για να δώσει όμως τη δυνατότητα το κράτος σε τέτοιες επιχειρήσεις να δημιουργηθούν, απαιτείται έλεγχος των εισαγωγών που μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να γίνει. Απαιτείται επομένως εθνικό νόμισμα και έξοδος από τη Ευρωπαϊκή Ένωση. Ότι άλλο σας λένε εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα. Σας είπε ο Σαμαράς ότι θα δημιουργήσει 770.000 θέσεις εργασίας. Ο Βενιζέλος είχε πει πέρυσι ότι θα δημιουργήσει 700.000 θέσεις εργασίες. Αντί για 700.000 θέσεις εργασίας δημιούργησαν νέες θέσεις ανεργίας. Από αυτά τα απλά που σας ανάλυσα καταλαβαίνει ο καθένας ότι σε λίγο όλοι μας θα είμαστε άνεργοι.
Η Ελλάδα δεν έχει την ανάγκη κανενός. Και γιατί να έχουμε την ανάγκη του οποιοδήποτε όταν με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που έχουμε, θα έχουμε τουλάχιστον την ενεργειακή αυτάρκειά μας; Και όταν ένα κράτος έχει ενεργειακή αυτάρκεια και το δικό του νόμισμα και με τα επιστημονικά και επιχειρηματικά μυαλά που έχει η χώρα μας, καταλαβαίνεται πόσο ψηλά θα φτάσουμε στον τομέα της παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Αυτά που σας γράφω είναι απλά γιατί η γνώση βασίζεται στην απλότητα. Σκεφτείτε πριν πάτε να ψηφίσετε Οι εκλογές αυτές είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Την Κυριακή ή θα “σώσουν το τομάρι τους” ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με την “αυλή” τους ή ο ελληνικός λαός. Αποφασίστε.
Economist


Δεν υπάρχουν σχόλια: