ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Λίγο πριν την κάλπη... Ή τώρα ή ποτέ


Το τελευταίο που θα πω ως την Κυριακή και απευθυνόμενος προς όλους, είναι:

Σκεφτείτε τι θα έρθει από Δευτέρα αν δεν διώξετε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Σκεφτείτε το εκκαθαριστικό της εφορίας, τον λογαριασμό της ΔΕΗ, το χαρτί της απόλυσης, το εισιτήριο της ξενιτιάς, το άδειο ψυγείο, το παιδί σας που πεινάει.
Θυμηθείτε τι έχουν ήδη νομοθετήσει και τι άλλο θέλουν να νομοθετήσουν.
Σκεφτείτε τους φόρους που σας περιμένουν, την σφαγή των μισθών και των συντάξεων σας, την ανεργία που έχει πνίξει εσάς και τα παιδιά σας, την ξενιτιά, την εξαθλίωση.
Σκεφτείτε το οκτάωρο που δουλεύετε σαν σκυλιά για 400 ευρώ.
Σκεφτείτε τα τεράστια ποσά που τζάμπα πληρώνετε στα ασφαλιστικά ταμεία (καλύπτοντας τα κλεμμένα 30 ετών) κι από την άλλη παρακαλάτε να μην αρρωστήσετε γιατί σε τίποτα πλέον δεν σας καλύπτουν.
Αναλογιστείτε τις εφιαλτικές στιγμές που έχετε ζήσει από το 2010 έως σήμερα ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ότι θα ζήσετε πολλές ακόμα σαν κι αυτές, αν δεν τους διώξετε.

Η οικονομική κρίση δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει τελειώσει, η εξαθλίωση που περιμένει τον Έλληνα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή (υπερήφανα!), αλλά άσχετα του τι θα ψηφίσει ο καθένας, αυτό που προέχει είναι να καταστραφεί το σάπιο σύστημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΕΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (τουλάχιστον) ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Οι βολεμένοι της Εκάλης και του Κολωνακίου, οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι, οι αετονύχηδες, οι μαυραγορίτες, θα αντέξουν και γι΄αυτό και ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Εμείς, οι φτωχοί και οι μεσαίοι, πόσο ακόμα θα αντέξουμε;

Καλό βόλι την Κυριακή.

Αναγνώστης


Δεν υπάρχουν σχόλια: