ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Β. Πολύδωρας: Καμία μεταρρύθμιση δεν πέτυχεΤην εκτίμηση ότι καμία μεταρρύθμιση δεν πέτυχε έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, Βύρων Πολύδωρας στο...
πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα που θα φέρει το κόμμα του στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Πολύδωρας πλαισιωμένος από
τους κ.κ. Χρήστο Ζώη, Νίκο Νικολόπουλο και Γιάννη Κουράκο, είπε ότι «όλος ο λαός είναι υπό διωγμό με εργαλείο τις μεταρρυθμίσεις».

«Να μου πείτε μια μεταρρύθμιση που πέτυχε. Καμία. Έμαθε κανείς πόσο φθήνηνε το γάλα όταν το κάνανε 7 ημερών; Κοινωνικό κανιβαλισμό εφαρμόζουν» υποστήριξε ο κ. Πολύδωρας.

Ο ίδιος τόνισε ότι απευθύνεται σε όλους και στοχεύει να κάνει το κόμμα του «αίθουσα υποδοχής όλων των απολυμένων, διωκόμενων, προδομένων, δαρμένων, χαρατσωμένων αδικημένων».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: