ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Ν.Δ!...πέφτει σιγά σιγά στο λάκκο που της σκάβει ο Σαμαράς και η παρέα του!Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ακούγαμε στα διάφορα κανάλια τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη να καταγγέλλει τον κ. Σαμαρά ότι τον ξεγέλασε για το χρίσμα του κόμματος ως προς την διεκδίκηση της Δημαρχίας της Αθήνας αφού τελικά την ανέθεσε στον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Μάλιστα στην προσπάθεια του Μαξίμου να αποσυρθεί του ...
έταξαν ακόμα και υπουργοποίηση κάτι το οποίο δεν αποδέχτηκε.
Επίσης ο κ. Κακλαμάνης έλεγε ότι όλη αυτή η δόλια μεθόδευση του Πρωθυπουργού δηλ. να προκαλέσει την εκλογική αναμέτρηση μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ είχε απώτερο σκοπό την στήριξη του κ. Καμίνη αλλά κυρίως αυτή του κ. Βενιζέλου ο οποίος όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό απειλούσε ότι θα αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση αν δεν έχει διψήφιo ποσοστό η Ελιά.
Να σας πω την αλήθεια προσωπικά όλα αυτά τα θεωρούσα υπερβολικά και αποτέλεσμα πικρίας του κ. Κακλαμάνη μέχρι την επόμενη ημέρα των εκλογών όπου επαληθεύτηκαν οι καταγγελίες του αφού όπως είναι γνωστό για πρώτη φορά μετά το 1974 δεν υπάρχει υποψήφιος της Ν.Δ στο δεύτερο γύρο η οποία μάλιστα υποστηρίζει επίσημα τον κ. Καμίνη.
Κάτι ανάλογο έγινε και στην περιφέρεια Αττικής όπου τελευταία στιγμή έδωσαν το χρίσμα στο κ. Κουμουτσάκο ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο λόγω χρόνου δεν πρόλαβε να τερματίσει στην μία από τις δύο πρώτες θέσεις.
Φυσικά εκ των υστέρων και ο κ. Σπηλιωτόπουλος αλλά και ο κ. Κουμουτσάκος κατάλαβαν και αυτοί το εις βάρος τους παιχνίδι και τώρα αρχίζουν να καταγγέλλουν τον κ. Σαμαρά και το περιβάλλον του.
Επίσης πριν λίγες ώρες ο πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας (παλιό και σημαντικό στέλεχος της παράταξης το οποίο ο κ. Σαμαράς "πούλησε" προς χάριν του υιού της Ντόρας κ. Κώστα Μπακογιάννη) κ. Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε «Δεν μπορώ όμως να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας του».
Φίλες/οι το συμπέρασμα από όλα αυτά συν την άθλια πολιτική τους είναι ότι όλοι αυτοί οι κύριοι είναι ραδιούργοι, ψεύτες και αδίστακτοι και έχουν βαλθεί (μπορεί και με εντολές) να μετατρέψουν την παλαιά κραταιά Καραμανλική παράταξη σε ένα από-κόμμα τύπου ΠΟΛ.ΑΝ.
Όμως είναι απορίας άξιο πως τα πραγματικά Νεοδημοκρατικά στελέχη επιτρέπουν στον πρώην αποστάτη και υβριστή του κόμματος τους να το οδηγεί σιγά σιγά στην ανυποληψία και στην τελική του ... εξαφάνιση.

Υποσημείωση 
Είναι αυτονόητο ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευθούμε τα λόγια και τις υποσχέσεις ανθρώπων οι οποίοι εκτός του ότι μας κορόιδεψαν κατ' επανάληψη δεν διστάζουν να παίζουν βρώμικα παιχνίδια ακόμη και εις βάρος των δικών τους στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: