ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

''ΒΟΜΒΑ'' ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ !!!


Η «διαβολοβδομάδα» που τρέμουν Σαμαράς-Βενιζέλος…
Ο πρόεδρος της Δράσης Θ. Σκυλακάκης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι συνεχίζει να δανείζεται... εν κρυπτώ ενώ αδειάζουν τους λογαριασμούς των πολιτών για οφειλές ακόμα και των 2.000 ευρώ, τονίζοντας πως “αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά οικοδομούν τη Χρυσή Αυγή”.
Στο μεταξύ νέο δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δράσης Θ. Σκυλακάκης ότι έλαβε η ΝΔ όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της για το 2013.
Κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου του συνδυασμού “Γέφυρες” (Δράση και Δημιουργία Ξανά) ο πρόεδρος της Δράσης ανέφερε ακόμα ότι δεν είναι γνωστό από ποια τράπεζα δανείστηκε η ΝΔ γιατί η Τράπεζα της Ελλάδας λέει ότι τα στοιχεία είναι απόρρητα παρότι το 2012 η ΤτΕ είχε βγάλει πόρισμα για παλαιότερα δάνεια.
Επίσης κατήγγειλε ότι “η επιτροπή Μπαρόζο για καθαρά πολιτικούς λόγους έκρυψε το σκάνδαλο” καθώς ο κ. Σκυλακάκης αλλά και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής είχαν απευθύνει σχετική ερώτηση στην Κομισιόν αλλά η απάντηση που έλαβαν είναι ότι δεν είναι ρόλος τους να δημοσιοποιήσουν στοιχεία για τα δάνεια.
Ο Θ. Σκυλακάκης υπενθύμισε ακόμα ότι το 2011 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν πάρει 245 εκατ. σε δάνεια, ότι παραμονές του 2012 προσπάθησαν να τα μειώσουν με τροπολογία που δεν πέρασε και ότι τον Απρίλιο του 2013 με τροπολογία αμνήστευσαν τραπεζίτες και εαυτούς και υποχρέωσαν τη δικαιοσύνη να βάλει την έρευνα στο αρχείο.
Τέλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι συνεχίζει να δανείζεται εν κρυπτώ ενώ αδειάζουν τους λογαριασμούς των πολιτών για οφειλές ακόμα και των 2.000 ευρώ, τονίζοντας πως “αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά οικοδομούν τη Χρυσή Αυγή”.
isologismos-thumb-large

Δεν υπάρχουν σχόλια: