ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Είναι αισχρό και δείχνει μίαν απαράδεκτη περιφρόνηση ανώριμου κακομαθημένου ατόμου.....



....το να προσπαθεί δηλαδή να διορίσει ένα κατώτερο του υπάλληλο ως δήμαρχο Πειραιά.










Αν ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού κατέβαινε μόνος  ως υποψήφιος δήμαρχος του Πειραιά θα σκεφτόμουνα αν θα τον ψήφιζα.   Όχι ως Ολυμπιακό, αλλά ως άνθρωπο ικανό να διοικήσει ή όχι τον Δήμο Πειραιά.

Αυτό όμως που  κάνει είναι πολύ επιεικώς απαράδεκτο.
Είναι  αισχρό και δείχνει μίαν απαράδεκτη περιφρόνησηανώριμου κακομαθημένου ατόμου, όχι μόνον στο λαό του Πειραιά αλλά και στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Προσπαθεί δηλαδή ο Μαρινάκης, να διορίσει ένα κατώτερο του υπάλληλο ως δήμαρχο Πειραιά.   Εκμεταλλευόμενος τους οπαδούς του Πειραιά.

Δεν είναι Μπερλουσκουνισμός.
Ο Μπερλουσκόνι,  σεβόταν όσον κανείς άλλος τον Ιταλικό λαό. Γι’ αυτό και φαγώθηκε.

Λέει ότι το κάνει για το καλό του λαού του Πειραιά. Αν όμως ήθελε το καλό του λαού του Πειραιά θα τον σεβότανε. Δεν θέλω να υποθέσω πού σκοπεύει με το διορισμό τουκατώτερου υπαλλήλου του ως δημάρχου Πειραιά. Πολλά ακούγονται.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Λαός του Πειραιά θα περιφρονήσειτον χωρίς σαφώς προσωπικότητα υποψήφιο του κ. Μαρινάκη.  Που εξ άλλου όπως δείχνει και η όψη του είναι ένας πειθήνιος υπάλληλος ακατάλληλος να εκπροσωπεί τουςΠειραιώτες.

Και πιστεύω ότι ο λαός του Πειραιά, θα δώσει ένα μάθημαστο ανώριμο κακομαθημένο άτομο που τον προσέβαλε,  καιθα εκλέξει τον δήμαρχο που πρέπει.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: