ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.14

Η… ΕΛΙΑ του Βενιζέλου απέλυσε εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ!


paokelia
Φαίνεται πως στο ΠΑΣΟΚ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Την Παρασκευή, όπως έμαθε το crashonline.gr, ενημερώθηκαν περίπου 30 εργαζόμενοι του Κινήματος να περάσουν από το λογιστήριο ώστε να απολυθούν. Οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν, είναι «θύματα» της ΕΛΙΑΣ η οποία όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!
Οι εργαζόμενοι, δεν πήραν όλα τα λεφτά της αποζημίωσης – τους χρωστάνε πολλές χιλιάδες ευρώ από τα δεδουλευμένα – και διαμαρτυρήθηκαν έντονα χωρίς να πάρουν απάντηση.
Στο ερώτημα για τις απολύσεις, τους έλεγαν πως δεν υπάρχουν λεφτά. Όταν επέμεναν, τους είπαν πως η κρατική επιχορήγηση θα είναι για την… ΕΛΙΑ, και όχι για το ΠΑΣΟΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: