ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ !!!! Σαμαράς: «Πρώτη η ΝΔ, αλλιώς πάμε σε εκλογές» ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ !

8198fa0f44de33f1a848fb7cf756c22e_XL
«Πρώτη η ΝΔ, αλλιώς πάμε σε εκλογές». Εκβιαστικό δίλημμα στους πολίτες αναμένεται να βάλει απόψε ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πλατεία Συντάγματος.
Ο κύβος ερρίφθη και θα υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφοντας από τα Γιάννενα όπου χθες περιόδευε, επιβεβαίωσε την πρόθεση του να μετατρέψει τις σημερινές εκλογές σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση του.
Ο πρωθυπουργός, μιλάει απόψε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα θέσει ενώπιον των πολιτών ένα εκβιαστικό δίλημμα: «Είτε δίνετε στήριξη στην προσπάθεια που κάνουμε, είτε πηγαίνει η χώρα σε εθνικές εκλογές».
Αυτό θα είναι σε γενικές γραμμές το δίλημμα που θα τεθεί στους πολίτες, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου δε φαίνονται διατεθειμένοι να κυβερνήσουν υπό την αμφισβήτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εγκαίρως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ κάποιοι από τους συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά, του εισηγούνται εδώ και πολύ καιρό ότι ο μόνος τρόπος για να ανατρέψει το σε βάρος του κλίμα είναι να διασπείρει τον φόβο στην ελληνική κοινωνία, αφού το success story δεν φαίνεται να πείθει κανέναν και δεν φέρνει ψήφους.(διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)
Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν πως αν η αξιωματική αντιπολίτευση επικρατήσει, πέρα από την αναστάτωση στις διεθνείς αγορές που θα πάει πίσω το πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας της Ελλάδας, θα υπάρχει δυσκολία στη Βουλή μιας και ο Αλέξης Τσίπρας θα επικαλείται διαρκώς αναντιστοιχία των κοινοβουλευτικών δυνάμεων με τη βούληση της κοινωνίας στην κάλπη των ευρωεκλογών.
Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν το βράδυ, θα τα παίξει όλα για όλα, ζητώντας ψήφο στη Νέα Δημοκρατία ή περιπέτειες μέσω εθνικών εκλογών. Με αυτή την κίνηση εκτιμούν στο πρωθυπουργικό περιβάλλον πως θα μπει ένα τέλος στη χαλαρή ψήφο και θα φθάσουν στο παραβάν όλοι όσοι φοβούνται την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού λησμονούν πως «τα χειρότερα» ο ελληνικός λαός τα έχει ζήσει στο πετσί του και τα ζει ακόμα και σήμερα.
Το «δόγμα του χάους» που του εισηγούνται ορισμένοι… αυτοαποκαλούμενοι επικοινωνιολόγοι δείχνει ότι δεν έχουν καμία επαφή με τη βάση, με τις αγωνίες και τις δυσκολίες που βιώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός.
Αναμένουμε λοιπόν, τόσο το δίλημμα Σαμαρά, όσο και την αντίδραση του λαού…
[www.newsbomb.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: