ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.14

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Η Αλ Σαλεχ (κολλητή Μπένι) γυρίζει την Ελλάδα και απολύει δημοσιογράφους! Δείτε το ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΒΙΝΤΕΟ: Η Αλ Σαλεχ γυρίζει την Ελλάδα και απολύει δημοσιογράφους
Σε μάστιγα κατά δημοσιογράφων έχει εξελιχθεί η παρουσία της κολλητής του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στα περιφερειακά κανάλια της χώρας.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά - ΠΑΣΟΚ όπου δίνει συνεντεύξεις και δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις, όλως τυχαίως αμέσως μετά ανακοινώνεται στον δημοσιογράφο η απομάκρυνσή του. Τελευταίο θύμα της ήταν η Κατερίνα Πολύζου, δημοσιογράφος επί χρόνια στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Η Πολύζου παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του μεγάλου κρητικού καναλιού και εν όψει ευρωεκλογών προσκάλεσε την Αλ Σάλεχ. Η εκπομπή κυλούσε ομαλά μέχρι που η δημοσιογράφος ρώτησε την κολλητή του Βενιζέλου για την γκάφα ολκής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε ζητήσει επέμβαση στη Συρία. Η Αλ Σάλεχ έγινε έξαλλη. Άρχισε να προσβάλει τη δημοσιογράφο κατηγορώντας την για «μικροπολιτική» και άλλα τέτοια.
Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής η διεύθυνση του καναλιού ανακοίνωσε στην Κατερίνα Πολύζου την απομάκρυνσή της από την πρωινή εκπομπή μέχρι νεωτέρας. Η λογοκρισία σε όλο το μεγαλείο της!
Αυτό που έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι διευθυντής του τοπικού σταθμού είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντής, ο οποίος είναι μαζί με την Αλ Σαλεχ επίσης υποψήφιος με την Ελιά. Προφανώς η Πολύζου δυσαρέστησε του συνεργάτες και πολιτικούς φίλους του Ευάγγελου Βενιζέλου, οι οποίοι, όπως κάνουν με τη χώρα τέσσερα χρόνια τώρα, αποφάσισαν αδίστακτα να τιμωρήσουν αυτόν που βρέθηκε εμπόδιο στην προπαγάνδα τους. Για τον Παπακωνσταντή όμως γεννάται ένα ακόμα ερώτημα: πώς ως υποψήφιος της Ελιάς παραμένει στη θέση του και χωρίς να έχει πάρει άδεια συνεχίζει και ασκεί τα επαγγελματικά του καθήκοντα; Οι δημοσιογραφικές ενώσεις τι λένε για όλα αυτά;
Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάει την κεφαλή επί πίνακι ενός δημοσιογράφου. Ως γνήσια συνεργάτιδα του Βενιζέλου έχει και στο παρελθόν επιτεθεί σε εκπρόσωπο του Τύπου, όταν δεν της άρεσαν η ερωτήσεις. Η αδυναμία της να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και η έλλειψη γνώσεων που θα της επέτρεπε να ανταποκριθεί στις δύσκολες ερωτήσεις, την οδηγούν σε διώξεις της ελευθερίας του Τύπου.
Δεν είναι η πρώτη φορά
Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη πριν ένα χρόνο κατήγγειλε προσπάθεια φίμωσης από την Αλ Σάλεχ με δημόσια επιστολή της, μετά από τηλεοπτική εκπομπή:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη:
«Δεν θ' αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013, στην οποία ήταν φιλοξενούμενη η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι η τηλεόραση, οι τηλεθεατές, οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής για τις συνθήκες στις οποίες διεξήχθη η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Θα περιοριστώ στο να καταγγείλω την κ. Αλ Σάλεχ για τον εκφοβισμό που επιχείρησε σε βάρος μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Η απαίτησή της να «έρθει κάποιος υπεύθυνος για να με βάλει στη θέση μου» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον ρόλο της κ. Αλ Σάλεχ ως υπέρμαχης της δημοκρατίας και του αγώνα κατά του φασισμού.
Θα υπενθυμίσω στην κ. Αλ Σάλεχ ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι «γκαρσόνι για να το απειλεί ο εκκεντρικός πελάτης με παράπονα στον υπεύθυνο του καταστήματος!»
Ο δημοσιογράφος, και δη της Δημόσιας Τηλεόρασης, δεν εκφοβίζεται, δεν υποκύπτει σε απειλές-πολλώ δε μάλλον ενός εκπροσώπου κόμματος- και σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής τους. Κανένα προσωπικό στυλ ενός πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να αποτελέσει πολιτικό άλλοθι για όλα τα παραπάνω.
Θεοδώρα Αυγέρη
Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3
Δείτε την απίστευτη συμπεριφορά της Αλ Σάλεχ στο παρακάτω βίντεο, από το 37:07

Δεν υπάρχουν σχόλια: