ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Στα 3 μέτρα έστησε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! (video)

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Εδώ είναι που ταιριάζει απόλυτα η φράση : "Τον έκανε με τα κρεμμυδάκια"..
Αδιάβαστος, άσχετος, για τα...
πανηγύρια κοινώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της  ΝουΔούλας, αποκάλυψε την ασχετοσύνη και την ανεπάρκειά του, έχοντας απέναντί του την υποψήφια Ευρωβουλευτή  και συνεργαζόμενη με τους ΑΝ.ΕΛ. κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!

Ντυμένος κανονικά πήγε στο στούντιο ο νεαρός υποψήφιος, αλλά... μάλλον τσιτσίδι έφυγε, καθώς στην απολτικήαντιπαράθεση με την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αυτή του πήρε και τα... παντελόνια και τα σώβρακα!
Αλλά και τον γνωστό παραπληροφορητή τον "δημοσιογράφο" Κώνστα, τον αποστόμωσε.
Προς τιμήν του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τόλιος, υπερασπίστηκε την κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, στον εκχυδαϊσμό του Χρ. Κώνστα. 

Δείτε το βίντεο... οι αποκαλύψεις της κας Γεωργαντά ακύρωσαν  στην πράξη τα ψέμματα και τις απάτες της Νέας Δημοκρατίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: